Antalyada kiralık motor

İyi geceler herkeze, yarın akşam Antalyaya uçuyorum ve oldukça fazla işim var çok yere gitmem gerekiyor, o yüzden 2 3 günlüğüne motor kiralamayı düşünüyorum. Antalyada ki arkadaşlartanıdığınız bildiğiniz şehir merkezinde yada Kemerde rent a car var mı? Düzgün bir scooter olsun ki zamanım kısıtlı yapacak çok İş var birde arızayla uğraşmayayım.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
İyi geceler herkeze, yarın akşam Antalyaya uçuyorum ve oldukça fazla işim var çok yere gitmem gerekiyor, o yüzden 2 3 günlüğüne motor kiralamayı düşünüyorum. Antalyada ki arkadaşlartanıdığınız bildiğiniz şehir merkezinde yada Kemerde rent a car var mı? Düzgün bir scooter olsun ki zamanım kısıtlı yapacak çok İş var birde arızayla uğraşmayayım.
Kemerde 2-3 yer var...
BWS lerin yeni modellerinden vardı geçen sene....
Zaten eski yıkık dökük motorları kiralamazlar... ;)

Beldibindeki motorlar korkunçtu ama... Kemerden ziyade merkez olursa daha iyi iner inmez alırsam daha iyi olup zaman açısından tahminen ne kadardır geçen sene arabalar 80di ortalama tanıdık var 50den kiralardık ama motorlar fenaydı o yüzden oradan olmaz diye düşündüm

Evet 2 gündür' sorunsuz motora bindik... bugün geziyoruz motorda kızım ben bide teyze var, mesafe 1km, misafirlikten dönüyoruz teyzeyi eve bıraktım kızımla geziyorum... ses geliyor arka tekerlekten, sürtünme sesi desem değil, yavaşlayınca seste azalıyor... yani artçı bindi indi ses başladı... nedir sizce bu ses... yarın öğlen teslim edeceğim...

Sürtünme sesine benzemiyor diyorsan ; Fren sisteminde balata/kaliper 'den , arka teker milinden kaynaklanan bir problem olabilir.Yanlız sürtünme seside olabilir iyi dinledinmi ? Çünkü gaz açtıkça ses artıyor diyorsun , dönen aksamların veya dönen aksamın duran aksamlara sürtmesi sonucundada olabilir.
Ciddi bir problem değil gibi , yarın öğlen teslim et , teslim ederkende belirtirsin durumu.

VIA

Sert bir çukura felan vurmadıysanız önemli bişey yoktur basit birşeydir bence.

Arkadaşlar bi tahmin edin lütfen nedir bu ses ve ne yapmam gerekir...

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:20 ----------

Yok çukurada girmedim horda kullanmadım ortalama genelde 50 km hızla gittim

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:24 ----------

Durumu belirtirim ama depozitomu geri alamam diye düsünüyorum

kiraladıgınız scooterin marka ve modeli nedir bilmiyoruz. nasıl bilebiliriz sesin kaynagını.

size tavsiyem motosikleti orta sehpaya alın. ve gaz verin. eger aynı ses geliyorsa sesin kaynagını araştırın teker bir yere sürtüyor mu.

eger orta sehpadayken ses gelmiyorsa sıkıntı büyük ihtimalle orta sehpadan kaynaklanıyor. genellikle sehpanın sol tarafı aktarma bölümüne sürtüyordur.

Markası Sym orbit 125 cc dediğinizi yapacağım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:44 ----------

kiraladıgınız scooterin marka ve modeli nedir bilmiyoruz. nasıl bilebiliriz sesin kaynagını.

size tavsiyem motosikleti orta sehpaya alın. ve gaz verin. eger aynı ses geliyorsa sesin kaynagını araştırın teker bir yere sürtüyor mu.

eger orta sehpadayken ses gelmiyorsa sıkıntı büyük ihtimalle orta sehpadan kaynaklanıyor. genellikle sehpanın sol tarafı aktarma bölümüne sürtüyordur.

Evet haklısınız sehpadayken ses yok. İçim rahat etti. Şu durumda orta sehpaya ne yapmam gerekir.

sesin kaynagı söyledigim gibi orta sehpanın pedalının aktarma bölümüne hafif temasından kaynaklanıyorsa hiçbişey yapmanıza gerek yok. yok illa bişey yapmak istiyorum derseniz orta sehpaya hafif bir tekme atın. :D

sesin kaynagı söyledigim gibi orta sehpanın pedalının aktarma bölümüne hafif temasından kaynaklanıyorsa hiçbişey yapmanıza gerek yok. yok illa bişey yapmak istiyorum derseniz orta sehpaya hafif bir tekme atın. :D

Teşekkür ederim bu gerçekten iyi oldu böylece bana yalan söyleyemezler. Yarın sabah ilk İşim orta şiddette bir tekme atmak olacaktır. Oda yetmezse eğer allah ne verdiyse girişirim

Evettt son gün motor teslim edilecek dakikalar kala düştüm... ilk kazam ve sadece sıyrıklarla kurtuldum

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Geçmiş olsun... En kötü kazan bu olsun...
Nazarlık say ;)

Gerçekten öyle... nazarlık bu.. baya beğendi millet... amin evet en kötüsü bu olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar