Antalya'da kimler var ?

ben (serkan79) ve seifo (alonso) bayram tatilini antalyada değerlendirme kararı aldık yarın öğlen saatlerinde istanbuldan yola çıkıyoruz tahminen akşam 8 gibi antalyada oluruz. antalya grubunun toplantılarına davet kabul edilir :)) görüşmek üzere

Motosikleti
Tiger Sport 800- Yamaha D'elight 115
büfede yemek yiyen cbf'li delikanlılar sizler miydiniz :)

Son düzenleme:
Merhabalar... Antalya'da bugün akşam üzeri mi olacaksınız?

antalya güzel şehir ama bana çok karışık geldi kaleiçini bulana kadar 1 saat dolaştım. araba trafiginden çok motosiklet trafigi var, sanırım antalyadaki motorcuların sayısı istanbuldan fazla :)
antalyada 3 tane beat gördüm ama motor üzerindeki toplam kişi sayısı 9 :D

eyvallah erdem görüşürüz :)

abi bugün 18:15- 21:00 arası hatırlamıyorum kaç kez aradım, bir de mesaj yolladım sana, aşkolsun insan bir geri döner. herhalde müsait olamadın dedim ben de aramaktan vazgeçtim sonra.

kaleiçi'nde de gezdim belki motosikletini görürüm de yakalarım diye ama bir tane 34 plaka honda motosiklet gördüm yivli minarenin hemen alt tarafında pansiyon önünde, olabilir diye düşündüm fakat sormadım artık taksicilere :)

Evet İstanbul'dan fazla motosiklet sürücüsü var Antalya'da , bende Antalya'dayım.Yine az görmüşsün 2 YBR 8 Kişide gördüm ben: )

Yolunuz alanya taraflarına düşerse beklerim sizleri..Adres:ALANYUM Alışveriş Merkezi YKM Mağazası..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar