Antalya'da kimler var?

Antalya'da olup beraber sürmek isteyen ya da grubu olan var mı?
İşe gidip gelmeye kullanmıyorum artık o yüzden geziyorum sadece. Tek başıma da sıkılıyorum. Haftasonları dolaşmak için grubu olan varsa katılabilirim. Ya da kendi aramızda kurabiliriz.

Not: Etkinlik duyurularına açmadım bilerek. En son 2019da başlık açılmış, kimse görmez.

5-6 kişilik bir grubumuz var dı, arkadaşların hepsi gerçekten samimi ve efendi insanlardı, lakin dağıldık. Bir kaçımız motorları sattık. Ben misal 2 yıla yakındır motorsuzum.
O 2019 daki son geziyi de ben organize etmiştim (Evo benimdi), güzeldi ama devamını getiremedik. Bir kaç grup var Antalya'da ama ben 5-6 kişiden fazla olan gruplarla sürmem şahsen. En aktif grupta ise küçük hacimli motor yok, ayak uydurmak zor olur.

Motosikleti
Ducati Multistrada 950
Ali selam, bana özelden mail adresini ya da telefon numaranı yazabilir misin?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben de varım gece gezmesi yapabiliriz.

Kemer veya Alanya güzergahına sürüyorum arada. Şehir içinde de arada bir geziniyorum benim hayvanla. Beni de listeye ekleyiverin arkadaşlar.

Antalya'da olup beraber sürmek isteyen ya da grubu olan var mı?
İşe gidip gelmeye kullanmıyorum artık o yüzden geziyorum sadece. Tek başıma da sıkılıyorum. Haftasonları dolaşmak için grubu olan varsa katılabilirim. Ya da kendi aramızda kurabiliriz.

Not: Etkinlik duyurularına açmadım bilerek. En son 2019da başlık açılmış, kimse görmez.

antalya riders vb gruplar var ama pek çok kişi birbirini tanımıyor birçoğuda kral insanlar olmasına rağmen aradığım samimi ortamı orada yakalayamadığım için pek uğramaz oldum. bana sorarsan en güzeli 5 6 kişilik samimi bir ekip eğer benim gibi düşüncesi olan varsa ulaşabilirse sevinirim profilimde numaram var whatsapp dan veya forumdan dm atabilirsiniz

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar