Antalyada becerikli sağlam işbilen usta!!!

Malesef benim de bi bilgim yok bu konuda,gittiğim bikaç usta var ama hiç memnun değilim.güzel iş çıkaran tanıdığınız ustalar varsa adreslerini ya da telefonlarını bırakabilirseniz çok minnettar kalırım,teşekkürler şmdiden ;)

Malesef benim de bi bilgim yok bu konuda,gittiğim bikaç usta var ama hiç memnun değilim.güzel iş çıkaran tanıdığınız ustalar varsa adreslerini ya da telefonlarını bırakabilirseniz çok minnettar kalırım,teşekkürler şmdiden ;)
bu konuda bende biraz sıkıntılıyım, var 2 tane önerebileceğim
yıllardır gittiğim usta var arkadaşın sorununu halletmedi motoru açtı arızayı düzeltmedi, işi bilir anlar ama isteksiz bu aralar. sağlam iş yapar arıza düzeltir yani, parça değiştirmeden tamir edenlerden istersen git sen bilirsin, birde dünyagöz ün arkasında var özen teknik

Tayfun Ustayı tavsiye edebilirim.Uzun yıllardır bu işin içinde olan birisi.Sağlam iş yapıyor.

TAYFUR KÖKSAL-TAYFUN MOTOR
CUMHURİYET MAH.ESKİ SANAYİ SİTESİ 663 SO ANTALYA ANTALYA
02423461491

PICT2808.jpg

PICT2810.jpg

PICT2813.jpg

Son düzenleme:
Kesinlikle Tayfun Motoru Tavsiye Ediyorum Başka Yere Gitmene Gerek Bile Yok...

Temiz İşcilik Güvenilir Kişiler Güleryüz Ve Bol Çay Kahve Servisiyle Mükemmel Bir Hizmet Sağlıyorlar Müşteriyle Birebir İlgileniyorlar Ve Yaptıkları İşlemlerin Sonucunda Fatura Veriyorlar Ki Bunu Yapan Bu Devirde Yok Benim Tavsiyem Tayfun Motordan Şaşma...

Son düzenleme:
yetkili servislerte gitme yamaha nebioğullarının önünden bile geçme :cherry:

Viraga konusunda cok iyi usta bulman zor. Ama bana sorunu tam olarak soyler iseniz , hangi ustaya gitmeni daha iyi soylerim. Bazi usta mekanikte iyi bazisi elektrikte. Kimisi de feci pahali.

Yanliz tek bir hususu belirtiyim, scooter bakan ustaya gitme. Buyuk motor ile scooter ayni yerde bakmak zordur. Scootera uzmanlasmis biri ona gore vida, parca ve cozum barindirir elinin altinda. Buyuk motor bakan biride ona gore birikimi vardir.

antalyaya ilk geldiğimde sakın tayfun a gitme demişti kanuni scooter kullanıcı bir arkadaşım, bende hiç gitmedim tavsiye edende olmadı, dükkanın önü arkası hep motor yığılı olurdu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar