Antalya, Test Sürüşü İçin Yardım

Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda kendime enduro tarzı bir motor almayı düşünüyorum, Kafamda 2 seçenek var.Birincisi Honda nc 700 x, diğeri ise yamaha tenere 660 z.Yamahanın tam bir dağ makinası olması ve yüksekliği beni cezbediyor.Honda ise yakıt ekonomisi ile aklımı çeliyor.Ayrıca yamaha'nın tek silindirli olması da düşündürüyor.150 km gibi hızlarda titreşim yaparmı diye korkuyorum.Zaten gideceğim maksimum hız 150 km/saat olur o da uzun yolda.Sizden ricam şu ki, ben Antalya'da oturan arkadaşlardan bu iki motordan birini kullanan varsa deneme sürüşü yapma imkanım olurmu diye soracaktım.Malum bu motorlar değerli motorlar,almadan öncede üzerine biniğ gerçekten istediğim motormu değilmi diye test etme ihtiyacı duydum.Aramızda bu iki motorlardan birine sahip ve kısa bir görüşme ve test sürüşü için yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı diye soracaktım.Yardımcı olan veya olamayan tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.Ayrıca konuyu yanlış foruma açtıysam da admin arkadaşlardan özür dilerim.Kolay gelsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar