[Antalya - MT]

bende antalyadayım yanlız takılıyorum nezamandan beri plan yapan olursa bende varım arkadaşlar hatta ben bugün mazı ya gitcem büyük ihtimal gelen varmı ama bu soguktada kimse yoktur heralde

Antalya Mt Niye Boş

M O T O S İ K L E T . N E T e
yeni üye oldum ve mt ler listesinde doğal olarak yaşadığım yer ANTALYA'yı ardım ve buldum supemde yoktu
Türkiyenin en çok motor kullananlerı arasında bulunan antalyanın temsilcilerineteşekkurler

Arkadaşlar antalyada bir makine buldum, Antalyada akrabalarım var ama bu işlerden anlayan birisine ihtiyacım var. Ben çok uzaktayım yardımcı olabilirmisiniz :silent:

antalyalı tüm dostlar şuan antalyadayım toplantım var ondan geldim tanışmak isterim sizlerle ama kısmet belekteyim şuan yakın olan arkadaşlar beklerim

arkadaşlar motor toplantısı şöyle toplansanızda bi gelseniz otele ne güzel olur ama olurmu böle bişey bilmem antalya mt nerdesiniz

Son düzenleme:
antalyalı tüm dostlar şuan antalyadayım toplantım var ondan geldim tanışmak isterim sizlerle ama kısmet belekteyim şuan yakın olan arkadaşlar beklerim

arkadaşlar motor toplantısı şöyle toplansanızda bi gelseniz otele ne güzel olur ama olurmu böle bişey bilmem antalya mt nerdesiniz

yaa kardeşim gelsek super olurduda işten çok geç çıkıyoruzz beee.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben henüz 1 guruba üye değilim fakat hafta sonu şehir içi buluşma yada gezilere katılmak isterim hussar klansmanında motor varmı yada hussarla size yetişebilirmiyim çoğunuzun motoru cc si büyük ben 100ü geçemiyom..

sanırım 1 de pembe hussar varmış mrk ettim doğrusu

yalım park tam olarak nerde bir hafta sonu gidip ordaki arkadasları görmek isterim..

beyler byanlar yeni üyeyimde bişey sorucam keeway ARN 125'lik bi bilginiz varmı o motor hakkında varsa benmle paylaşırsanız sevinirimm şimdiden thanks:D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar