[Antalya - MT]

bugün ilk defa motosikletime bindim. düşündüğüm kadar zor değilmiş bir kaç dakika tereddütten sonra alıştım ve kendime güvenim geldi.bu sefer size katılamıyorum umarım bir daha ki sefere ben de motorumla aranızda olucam :)
bu hafta plaka işleri falan hallolucak hemen sürücü kursuna da yazılıcam ki bir an önce ehliyetimi alayım.
bu arada tekrar sorayım güvenlik açısından motoru nasıl saklamak lazım. yani herhangi bir kilit veya alarm yeterli olur mu? yoksa küçük kapalı bir garaj yaptırmak mı gerekir. bu şekilde bir garajı uygun fiyata yaptırabileceğim birini tanıyan varsa bana yardımcı olursa sevinirim.
yarın herkese iyi eğlenceler bol bol fotoğraf çekip bizimle paylaşırsanız iyi olur :)

yarın görüşmek üzere eğer gelemezsem kaLkamamışım :cherry:

bnce kapalı garaj bide zincir kilit tak tamam :cat:

Son düzenleme:
Benim dünüm bana göre de çok güzeldi :) :wiinkk: Anlarsınız ya :wiinkk:
Hem ben gördüm daha önce Enduro yarışı :cat:

ben gttim ama yaLnız gittim etapi ki kros harikaydı ama tek başıma fazla bi tatı çıkmadı...:pale:

Bende gelmek isterdim ama hava kapalıydı.Malum durumlardan dolayı ,yağmur olabileceğini düşünerek yarışa gidemedim.Bir başka gezilere inşallah :)

Hava güzeldi yahu neyi vardı, sende yani İstanbul da olsan demek yatcak motor :mrgreen: :p

Hava güzeldi yahu neyi vardı, sende yani İstanbul da olsan demek yatcak motor :mrgreen: :p

2005 de motosikletle kaza yapmıştım.Sol bacağımda platin var.Yağmur yada soğukta sakıncalı oluyor.Hava açık olsaydı da gidebilseydim.:)

Artık başka gezilere:)

ve benim motor yatmaz .Yatmasına izin vermiyorum :mrgreen:

Bende ağustos ayında kaza yaptım, diz kapağım kırıldı..Normal de bile ağrıyor, rüzgara gerek yok :)
Aman neyse canım keyfin bilir :wiinkk:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bende ağustos ayında kaza yaptım, diz kapağım kırıldı..Normal de bile ağrıyor, rüzgara gerek yok :)
Aman neyse canım keyfin bilir :wiinkk:

AMAN DİSHY DİKKAT ET KENDİNE ZATEN KAÇ TANE BAYAN ARKADIŞIMIZ VAR SİTEDE SAYILISINIZ WALLA.HEMŞERİLERİM BENİM ANTALYAYA GELECEĞİM YAKIN ZAMANDA MOTORLA İZMİRDEN BASIP 2-3 SAATTE GELMEYİ PLANLIYORUM AKSİ BİŞİY ÇIKMAZSA.TOPLANTILARI NEREDE YAPIYORSUNUZ Bİ GELİP GÖREYİM HEMŞERİ MT'Yİ!!!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar