aşkolsun antalya mt arkadaşlar barbaros çay bahçesinden geldim şimdi yarım saat bekledim kimsecikler yok yalnız başıma oturdum çaycı arkadaşla konuştum bütün arkadaşları tanıyorum ama bugün kimse gelmedi dedi bende gelen olursa bana haber verirmisin izmirden geldim dedim misafirimizsiniz dedi çay ikram etti çayımı içtim kalktım sizlerle tanışmayı çok istedim ama kısmet olmadı. netten haberleşmiştik ama... neyse artık sizden izmire gelen olursa tanışırız
sevgiler
aşkolsun antalya mt arkadaşlar barbaros çay bahçesinden geldim şimdi yarım saat bekledim kimsecikler yok yalnız başıma oturdum çaycı arkadaşla konuştum bütün arkadaşları tanıyorum ama bugün kimse gelmedi dedi bende gelen olursa bana haber verirmisin izmirden geldim dedim misafirimizsiniz dedi çay ikram etti çayımı içtim kalktım sizlerle tanışmayı çok istedim ama kısmet olmadı. netten haberleşmiştik ama... neyse artık sizden izmire gelen olursa tanışırız
sevgiler
vayyy beee izmirden antalyalara bir MT li gidiyor ve MT izmir üyesi antalyada çay bahçesinde tek başına kalıyo.....!!!!!! Bizde izmire gelenleri İzmirin girişinde karşılarlar arkadaşlar misafir olan arkadaşlara sorun anlatsınlar... Neyse Şule ninde dediği gibi İzmire bekleriz.. !!
perşembe günleri endüstri meslek lisesi yolundaki barbaros çay bahçesinde buluşmalar oluyor
Şule hanım düzeltmeyi okuduğu ve cevapladığı halde yanlış adrese gitmekte ısrar ediyorsa yapacak bişey yok Kenan. O yanlış adresteyken antalya grubu herzamanki yerinde toplanmış bulunmaktaydı.
Bu olaya talihsizlik demek daha doğru olur. Antalya grubunun misafirperverliğinden kimsenin şüphesi olmasın.
Toplantıları yaz başından beridir her perşembe günü uygulama oteli çay bahçesinde yapmaktayız. 26.Ekim de saat 20:30'da bekleriz. Ayrıca 22.Ekimde Antalya zübeyde hanım coçuk esirgeme kurumuna gidilecektir. Toplanma yeri Büyük migros Önü (Konyaaltındaki) Saat 10:00 Gelmek istersen orayada bekleriz.
vayyy beee izmirden antalyalara bir MT li gidiyor ve MT izmir üyesi antalyada çay bahçesinde tek başına kalıyo.....!!!!!! Bizde izmire gelenleri İzmirin girişinde karşılarlar arkadaşlar misafir olan arkadaşlara sorun anlatsınlar... Neyse Şule ninde dediği gibi İzmire bekleriz.. !!
antalyaya gel ve deneyelim![]()
sevgiler.
Toplantıları yaz başından beridir her perşembe günü uygulama oteli çay bahçesinde yapmaktayız.
speedygirl şule;476199' Alıntı:antalya mt arkadaşlar barbaros çay bahçesinden geldim şimdi yarım saat bekledim