[Antalya - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bizde bi açıklama beklemiştik zaten daha sonra başka bir nickle girdediler girdik oda yasaklandı ceza buralardaysa anlatsın arada wolf67 ile görüşüyorduk oda sordu gelişmeleri site değişiyor atma falan yok dedi ama site değişti biz gene giremedik önemli değil ama söyleseydiniz zaten girmezdik bunlara gerek yoktu o kadar kmye yazık

Forum kuralları vardır her forum kurallar oldugu gibi arkadaş forum kurallarına uymamıştır sanırım yoksa neden atsınlar... Yüzlerce üye sahibi bir site tek onu uzaklaştırdıysa vardır bir bildikleri , yoksa bu site yönetimi yüzlerce üyeden birton üye atardı.Yüzlerce üyesi olan bir sitede tek kişiye yapılan bir hareket varsa sanırım biraz kendinde suçu bulmalı...

Forumdan Uzaklaştırıldı
cerecc haklı

hımm hatalıyım evet geçen bi motorsiklet dergisinde okumuştum motorizeydi sanırım adamlar beverly500 ile samsuna gidip gelmişler scooter yol yaparmı diye tereddüt etmişler biz 150 cc lik memlekettin hemenhemen en güvensiz markası olan kanuni scooter ile tekirdağdan antalya yaptık evet kabahat bende pardon

günün anlam ve önemini belirten bi söz bari bununla beraber son noktayı koyım

yalan bu dünya yalan dostluklar aşklar yalan bak ne var elde kalan inanma kötü zaman inanma kötü zaman

Son düzenleme:
deer_152,

Arkadaşım bak bir sürü site var. Git onlarda yaz. Ne var bu motorize07'de anlamadım. Siteye seni almıyorlarsa ne olmuş. Dünyanın sonu değilki. Üzme bu kadar kendini. Hem sen git MT Tekirdağ'a yaz. Ne diye gidip MT Antalya'ya yazıyonki.

aythakan olay farklı bir rastlantı sadece bu o siteye yazmamız zaten istediğim yerede yazabilirim sanırım olay gecti gitti bunlar hep dıshy nin sölediklerine cevap olarak yazılmış sözlerdir ok

biz o siteyi coktan sildik

ya işte tedaş kavşağı nerde bilmiyorum uzun süreden sonra ilk defa geleceğim birde ben motorla gelmiyorum nasıl olacak bu iş ???? motor kiralama varmı antalyada ??

Forumdan Uzaklaştırıldı
can msn varsa ordan haberleşelim sen şimdi cumartesi mi geleceksin? Burda çok motor kiralamada o saatte ayarlayabilirmiyiz ama ayarlarız sen merak etme olmazsa artçı gelirsin birimizle 10YTL kaçmaz valla

valla bana her türlü uyar artçıda gelirim motorlada :p
10 ytl önemli değil önemli olan sizlerle vakit geçirmek arkadaşlar

Forumdan Uzaklaştırıldı
işte motorcu bu
MT kardeşliği
eee peki nasıl haberleşeceğiz

ok pazar görüşürüz ama ben buluşacağımız yer tam nerde bilmiyorum o yüzden tam neresi bana bir söyleyin cumartesi ben bir araştırma yaparım

Forumdan Uzaklaştırıldı
sen antalyada nereye geleceksin hangi mevkisinde bulunacaksın?

bencede sen yerini söyle ona göre tarif edelim çünkü buluşma noktası sehir merkezine cok yakın bi yer değil yinede tekrar tarif edeyim
aspendos bulvarı ile vatan bulvarı(çevreyolu)nın doğuya doğru kesiştiği ilk kavşak demokrasi kavşağıdır yani tedaş kavsagı dıye bılınır karsısında TEDAŞ wardır meydandan topçularve alanya istikametine dogru dümdüz gidersen o kavşağa çıkarsın aynı şekilde çevreyolundan alanya istikameteine doğru gidersende o kavşağa çıkıcaksın hiç olmadı birine sorarsın ;) artcı konusunda ben eşimi alıcağım ancak muhakkak arkası boş olan bi arkadaşımız seni alıcaktır merak etme ;)

tam olarak konya altına geleceğim orda bizim akraba var onlara geleceğim yakın mı buluşma yerine

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar