[Antalya - MT]

bende düşe kalka öğrendim desem yeridir...biraz cesaret...ve uygun bi yer bul...kolay gelsin...
motorun ne bu arada...

Su an motorum yok çok çok az tecrübem var almadan önce biraz olsun öğrenmek istiyorum

Su an motorum yok çok çok az tecrübem var almadan önce biraz olsun öğrenmek istiyorum

Kardesım moralını bozmak istemem ama kimse kendi motorunu baskası kullansın ıstemez hele sürmeyi bilmeyen birisine ögretmeye calısmak daha cok cesaret ister ama inşallah yardımcı olacak bırıleri cıkar

Merhaba arkadaşlar bende siteye yeni üye oldum sayılır. geçen hafta motor aldım 650 ds.
umarım herkesin tekeri düz basar

Merhaba arkadaşlar bende siteye yeni üye oldum sayılır. geçen hafta motor aldım 650 ds.
umarım herkesin tekeri düz basar

Hoşgeldiniz hayırlı olsun bu arada motorunuzda mt de antalyadan pek ınsan olmuyor maalesef her ne kadar aktıf olunsada pek fazla gezı ve tanısma goremedım antalyada ama baslagıc yapabılırız bız :)

dacure hoş geldin....fazla aktif değiliz ama halledecez inş....
sağlıcakla kalın...

Hadi toparlanın bende geliyorum Antalya'ya:cherry: Bilen bilmeyeni gezdirir bahanesiyle tanışır turlarız..:bounce:

Selamın aleyküm. Arkadaşlar artık solo gezmekten sıkıldım girmediğim cadde sokak kalmadı :) Antalya motorsikletlerin en çok olduğu yer biz neden etkinlik yapmıyoruz :bounce::queen:

Selam aleyküm agalar pasalar gecen hafta 150 zc den inip kymco xciting 250 i ye gectim. Megersem ben motora binmiyomusum onu fark ettim. Gezi ve etkinliklerinize bu skuterci kardesinizide davet ve kabul ederseniz memnun olurum....

ah ulem ah...motoru sattığımdan bende gelcem diyemiyorum...ama halletcem inş...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar