Liste Ahmet ve Mehmet doldu
mehmet hakan abi konuyu açmış haberin olsun
geziye gelcenmi![]()
ArkadaÅ yok böyle bi Åans ya kawasakinin arka fren diski catladı diski dgstrcz adam diyo 5-6.gun.icinde gelır ins diyor yetistir ustam.ddm halledrz dedi ins yetistirir ustam...
ArkadaÅ yok böyle bi Åans ya kawasakinin arka fren diski catladı diski dgstrcz adam diyo 5-6.gun.icinde gelır ins diyor yetistir ustam.ddm halledrz dedi ins yetistirir ustam...
Arkadaslar forumda yeni baslık açım mi ?katılım fazla olsun. Ayrıca Ahmedim baban balıga geliyorsa bende olta takımımı getirim beraber tutrarız :bounce: Bugun gidip 60 lt Sırt çantası alcam kendime geziler için Bütün evi yükler getirrim artık :wiinkk:
Fatihim bana zeval okuma 17 sinde olan geziye geleceksin yoksa sana ne yaparım biliyorsun :cherry: Ayrıca gece gel sabah kardeşini bırakır ordan beraber geziye gideriz aksamında da beraber dönersiniz alanya ya delirtme benir:
eskiden bisikletin ön tekerine ayağımızı yan koyardık çamurluğu sökerdik tabii...fren yaptırması çok para gelirdi...bi dene...:queen:ArkadaÅ yok böyle bi Åans ya kawasakinin arka fren diski catladı diski dgstrcz adam diyo 5-6.gun.icinde gelır ins diyor yetistir ustam.ddm halledrz dedi ins yetistirir ustam...
karne parası veremem...oğlana yeğenlere dağıtacam kusura bakma...
sonunda aldık karneleri![]()
Ne aldın Karnede taktir, teşekkür
Arkadaslar yarın bişeyler yapalım yaaa en azından bir kafede falan cay içelim?
gezi günümüz bir an önce gelse dört gözle bekliyorum![]()
Arkadaslar geziye bir arkadasım arabasıyla gelcek mangal vs eşyalarımızı ona atarız su Sıkıntımız olmaz arkadaş sucu :flower: Şimdi katılımı tekrardan gözden geçirelim bence zaman yaklaşıyor isterseniz forumda yeni topik açayım ?