[Antalya - MT]

gelecekler listenin altına yazsın isimlerini öyle devam edelim

1 hakan
2 mehmet
3 ahmet altın

Merhabalar ben geldim arkadaşlar. Sınavları Hallettik Artık Kuşlar gibi özgürüz. 17 Haziran bence iyi. Yine sabah 7 de buluşur akşamda 5 gibi 6 gibi evlere dönülür veya isteyen daha uzunda kalabilir malum benim iş var.

Mehmet kardeşim senin bildiğin yere gittik gördük malum:pl: Allahtan bildiğin yerdi de kaybolmadık:pr: Bu sefer harbiden bilen biri olsun artık mehmedin ipiyle gruptan kimse kuyuya inmez:flower:

Şaka bir yana Bana ne yapılacak ne edilecek söyleyin Topik açım hemen. Bu sefer katılım yüksek olur bende birkaç arkadaşımı getirrim daha iyi olur?

ben 17.5 Mesleğim Bilgisayar Teknik Servis antalya'nın her yerinde kurumsal müşteriler var sürekli arızalarını ve sorunları hallediyoruz dokuma çağlayan lisesinin orda oturuyorum:)

merkaba arkadaşlar bensiz gezi olurmu hiç hatta ve hatta şimdi gezi rotamızı okurken peder yanıma geldı naapıyosun dedı bende ayın 17 sınde gezı warmıs dedım nerde dedı ısparta yolu ustunde surda ne yazıo dıo gözler biraz numaralı ya :D balık tutulabılıyormus dedım tamam bende gelıyorum dedı harbımı dedım harbı harbı dedı :D

mehmet kardeşim 2 kişi bizide yazın kardeşim :D

güzel gezi olacak sanırsam :D inşanlah yine böyle sulak bi yer olurda geçerim yine uçar sudakı gibi :D
bu arada kawasaki bakımda çiktii canavar gibi olucak :D

ben 17.5 Mesleğim Bilgisayar Teknik Servis antalya'nın her yerinde kurumsal müşteriler var sürekli arızalarını ve sorunları hallediyoruz dokuma çağlayan lisesinin orda oturuyorum:)

ahmet kardeşim bende orada oturuyorum tanışmak isterim :) aynı yerde oturuyormuşuz ben seni nasıl fark edemedim yaaa

...bensiz gezi olurmu hiç...
epeydir sayfaya uğramadığın için teleden haber verecektim zaten ama daha vakit var diye aramamıştım...sensiz olmaz....

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:10 ----------

cekok benim gezi başlığı açılmamış ben bir şeyleri yanlış yaptım herhalde...birde sen dene bari...mod.mail attım onada cevap vermediler...

merkaba arkadaşlar bensiz gezi olurmu hiç hatta ve hatta şimdi gezi rotamızı okurken peder yanıma geldı naapıyosun dedı bende ayın 17 sınde gezı warmıs dedım nerde dedı ısparta yolu ustunde surda ne yazıo dıo gözler biraz numaralı ya :D balık tutulabılıyormus dedım tamam bende gelıyorum dedı harbımı dedım harbı harbı dedı :D

mehmet kardeşim 2 kişi bizide yazın kardeşim :D

güzel gezi olacak sanırsam :D inşanlah yine böyle sulak bi yer olurda geçerim yine uçar sudakı gibi :D
bu arada kawasaki bakımda çiktii canavar gibi olucak :D

sensiz olmaz tabi ahmet abi :) yazdık sizi de :)

güncel liste

1 hakan abi
2 mehmet
3 ahmet
4 ahmet abi
5 ahmet abinin babası :)

olabilir yani mutlaka karşılaşmısızdır ama işte tanışalım görüşelim ya :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar