[Antalya - MT]

Aslen Aksaray lıyım 17.5 yaşındayım eylülde 18 olucak inş:)çalışıyorum bilgisayar teknik servisinde eski otogarın ordayım.Pazar günleri evde yatan birisiyim normalde ama artık biraz gezip görmek ve sizleride tanımak istiyorum:)

Aslen Aksaray lıyım 17.5 yaşındayım eylülde 18 olucak inş:)çalışıyorum bilgisayar teknik servisinde eski otogarın ordayım.Pazar günleri evde yatan birisiyim normalde ama artık biraz gezip görmek ve sizleride tanımak istiyorum:)
ben şarompollüyüm....memnun oldum...bu yaz pazarları zor yatarsın artık...

teşekkürler gökhan bey...hoşgeldiniz biraz tanısak sizi....

usta antalyalıyım 16.5 yaşındayım :) memo ile aynı işte dokumada otoruyorm işte yeni mtoro aldım ybr esd siyah ögrenciyim memo anlatmıştı seni biraz ama tam anlatmamıştı sende tanıtır msın* kendini

olabilir ahmet kardeşim ama ilk biraz ksa mesafeler daha iyi olmazmı yazın gidelim ama gitmek istersen ben yarın organizasyonu yapıcam hepinizi zrarım :)

o dediğiniz yer ısparta-burdur arasındaymış...çok uzak kardeşlerim...naptınız...toplamda 140+140km eder...
ben karacaören baraj gölünden bahsediyordum...70+70km...ben gölcüğe gidemem...
--------------------------------
mangal kısmı dert diil hallederiz....
-----------------------------------

hakan abi senin dediğinde olur yeterki antalya dışında olsun yeni yerler keşfetmiş oluruz:D

bencede...orası çok uzak...yani kesin çok güzeldirde...oraya kadar git gel birazdaha yakınları halledelim...bakarız...

olabilir ahmet kardeşim ama ilk biraz ksa mesafeler daha iyi olmazmı yazın gidelim ama gitmek istersen ben yarın organizasyonu yapıcam hepinizi zrarım :)

gezi davet konusu mu açacaz...haritalı vs vs iyi olsun yoksa ben açarım tarihi naptık...17 haziran okeymi....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar