[Antalya - MT]

hakan abi oraya kadar gitmişken karacaören 2 barajına da gidebiliriz :) barajın altında su 0 derece gibi bişey geçen sene gitmiştik suya giremedim :) suya girilebiliyorsa buraya gidelim bu sefer daha hazırlıklı olalım :)

aralarında 8-10km var direk orayada gidebiliriz yolda giderken kargıyıda görürüz hemde...bana uyar mesele zamanlama
10 haziran sakat gibi inş.bir aksilik çıkmaz...ben suya girmem kulağımdan rahatsızım ama siz hazırlıklı gelin...
tarih ne alemde 10 haziranmı hala...değiştirelimmi...çokta uzun süre olmasın istiyorum ama birazda kalabalık olalım...

10 haziran pek herkese uymuyor galiba hakan abi herkese burdan söyleyelim olmadı herkesi ararım 10 küsür kişi var :) geçen geziye gelmeye arkadaşta var illa geleyim diyen tarihe bağlı onunda 20 haziranda motoru çıkacak tamirden :) olmadı artçı gelir benimle :) şöyle herkese uycak bi gün bulalım da kimse girmiyorki :(

slm arkadaşlar benim ne olacağım bellisiz ben size 2-3 gün kala haber ederim eğer 10 haziranda bir şey yaparsanız

geç oldu cevap veremedim :( nasılsın hakan abi :) nasıl ggezi işleri organizasyon filan :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:24 ----------

organizasyonu yapam istersen hakan abi :)

klişe tayfada tarih belirsiz...son ne diyonuz...yarından sonra olmaz hanım çalışıyo...sonraki pazar biradere sözüm var napcaz acep

s.a iyi akşamlar arkadaşlar yapacağınız etkinliğe veya geziye keyifle katılmak istiyorum.Pazar günleri tatilim katılabilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar