[Antalya - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yegenim bizi bilen biliyor etikete gerek yok şaka degil gercek crazy peformance ;) insan sandık selam werdiydik neyse takılın siz hergün bizim 1 gün bayramda sizin olsun ;)

sana yada grubuna birsey mi söyledik
buda şaka makinasının amca oğlusu oluyor ,birisi adile teyze çocuk yuvası-diğeri keloğlan çocuk yuvası
babamdan kendime çocuk maması için para alırsam 5tlye sarı renkde crazy per. sticker alacam grubunuza gelrim ama amca dersiniz uymaz yani
neyse birsey söylemicem başka sonra ağlıyonuz susmuyonuzda

Forumdan Uzaklaştırıldı
cahile laf anlatmak zordur yegenim boş ver takıl sen kafana göre

oncelikle hepinize merhaba, ben antalyadan kawazaki ninja 250r almayi planliyorum ama izmirde oldugum icinde motora bakma sansim yok eger aranizda zamani olan ya da ben bakabilirim diyen varsa ve benimle iletisime gecerse cok sevinirim, pazartesi gunu antalyaya gelip almayi dusunuyorm ama ben antalyaya gelmeden once de birisi baksin istiyorum her ihtimale karsi
motosikletin ilani : http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-ninja-250r-61613026/detay/

antalyada bir hareketlilik yok abi herkes uykuya bürünmüş sanki daha bir etkinliklerini görmedim siteye üye olalı beri
3 sene önce birkaç organizasyon oluyordu bende çalıştığım için gidemezdim
özellikle pazar günleri olurdu bende pazarları aksine hep çalışırdım
şuan işsizim müsaitim, 29 ekim önemli o yüzden çağrıda bulundum ama duyan yok bakan yok temsilci bile yok
işe başlayınca olur bende gelemem

selam :) antalyadaki motor we kullanıcılara bakılarak sayfa biraz zayıf kalmış ewet türkiyede en fazla motor antalyada we en yüksek fiyatlar burada :)

Merhaba arkadaşlar Antalya'da GARAJ CLUB olarak arkadaşlarım ve ben kendi aramızda bir topluluk oluşturduk amacımız motorcu kardeşlerimizle bir arada olmak ..
http://www.facebook.com/pages/The-Garaj/236716846387068

Facebook sayfamızdan bize katılın..

beğendim kardeş sayfayı ama ben alanyada olduğum için etkinliklere gelmem zor onu söyleyeyim antalyada olsam her daim gelirdim hayırlısı

Forumdan Uzaklaştırıldı
scaled.php

Merhaba abilerim Kardeşlerim, Aranıza çok Oldu katılalı, scoter motorum vardı şubat 15 de askere gideceğim için sattım, ama pişman oLdum şimdi motorsuzum :'( aranızda bana honda ve yamahanın scooteri oLupta kiralayabilecek birisi varmı teşekkürler.

Mersin İl Temsilcisi
selamlar 2-3 aralığa kadar antalya kepezdeyim. ulaşmak isteyenler 0 505 598 39 13 ten ulaşabilirler...

selamlar 2-3 aralığa kadar antalya kepezdeyim. ulaşmak isteyenler 0 505 598 39 13 ten ulaşabilirler...

abi mersinden geleceksen alanyadan geçeceksindir ben tanışmak isterim şahsen ne zaman gelirsiniz zaman verin ben ararım yada geçerken ararsanız beni tanışalım abi 0536 865 03 70 alanyadayım yani ben :D

Mersin İl Temsilcisi
şu anda antalyadayım kardeş. pazar günü geldim. kepezde bir özel hastanenin konukevindeyim. ben de senle tanışmak isterim açıkçası.

şu anda antalyadayım kardeş. pazar günü geldim. kepezde bir özel hastanenin konukevindeyim. ben de senle tanışmak isterim açıkçası.

hmm o zaman dönüşte tanışırız inş. hayırlısı yada olmadı açıköğretim okul aidatı yatıracam ondan sonrada kitaplar için antalyaya gitmem gerek o mana giderim senide görürüm o zaman inş. bakayım durumada olmadı abi dönüşte görüşürüz

Mersin İl Temsilcisi
eşim yanımda ve sanırım uçakla döneceğiz. aksi halde motorsuz gelmezdim emin ol...

hayırlısı diyelim artık, ben de buralardan bir arkadaşla yarenlik etmek isterim :)

görüşmek dileğiyle ....

eşim yanımda ve sanırım uçakla döneceğiz. aksi halde motorsuz gelmezdim emin ol...

hayırlısı diyelim artık, ben de buralardan bir arkadaşla yarenlik etmek isterim :)

görüşmek dileğiyle ....

hmm motorsuz geldiniz demek abi o zaman ben ayarlamaya çalışayım en iyisi ve geleyim inş. yanınıza görüşmek dileğiyle inş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar