[Antalya - MT]

Selamlar Eskişehir MT'den Ozan ben 1 haftalığına Alanya'dayım herkese iyi geceler...

Motosikleti
Tiger Sport 800- Yamaha D'elight 115
Antalya MT'ye yeni katılmış bulunmaktayım..selamlar :rendeer:

slm

merhaba arkadaşlar yakın zamanda antalya bölgesine gezi planlarımız var inş kazasız belasız iyi bir tatil olucak karamandan motor tutkunları olarakak sizleri ziyaret de etmiş olucaz herkese kazasız belasız güzel ve eylenceli sürüşler diliyorum

4 TEKER BEDENİMİZİ 2 TEKER RUHUMUZU TAŞIR...

merhaba arkadaşlar yakın zamanda antalya bölgesine gezi planlarımız var inş kazasız belasız iyi bir tatil olucak karamandan motor tutkunları olarakak sizleri ziyaret de etmiş olucaz herkese kazasız belasız güzel ve eylenceli sürüşler diliyorum

4 TEKER BEDENİMİZİ 2 TEKER RUHUMUZU TAŞIR...

tabiki her zaman bekleriz :) yola çıkmadan grup başkanımıza bildirirseniz sizi karşılayabiliriz ve gezdirebiliriz :bounce:

Olay yarım saat önce evimin önünde gerçekleşti...

09092009639.jpg

Resimde Gördüğünüz Gibi motor pert...Araç sahibiyse gayet normal bi şekilde bişey yok ben doktorum deyip insanları çıldırtmakla uraşıyor..

09092009641.jpg

Araç aşağıdan geliyor yol hakkı motorun olmasına rahmen malesef araç kullanıcısı sağına soluna bakmadan yola çıkıyor ve motora gelişigüzel çarpıyor..

09092009642.jpg

09092009643.jpg

09092009644.jpg

çarpan araç kırmızı polo hemen önündeki kırmızı kaskı görüyosunuz motosiklet kullanıcısının kafasındaki daha önceden kırık olup bantlayıp kullanmaya dewam ettiği kask kaza esnasında kafasından fırlayarak hiçbi işe yaramamıştır..

sanırım bu 5. kaza ve malesef devletimiz bu konu hakkında hiçbişey yapmıyor...
trafik ışıklandırması yapılmıyor malesef...sanırım bir kaç kaza sonra birileri hayatını kaybettiği zaman devreye girecekler diye ümit ediyoruz artık elimizden şikayet etmekten başka bişey gelmiyor...

Not : Motosiklet kullanıcısının ellerinde dirseklerinde sıyrıklar vardı..umarım boynunda bişey yoktur kazadan 15 dk sonra ambulans geldi ve hastaneye kaldırıldı..bu olaydan alınacak tek ders var arkadaşlar bence oda her ne olursa olsun motorun ne olrsa olsun önemli değil kaskın sağlam olsun hayatının tek güvencesi o kask...

hayatımız bu kadar ucuzmu be abi bi kask kadar değersizmi o kaskı polisten kokuna takmışssın belli ölümdendemi korkmuyosun

motorun grenajları nasıl parçalanmış ööle yaa.motoru süren acaba ne durumda :silent:

trafikteki magandalardan hepimizi korusun yarabbim..

Motosikleti
anladığım kadarıyla adres akdeniz lisesinin yakınlarında sanırım ..oralarda çokca rastlanıyor bu tür kazalara ..Halkımız kask konusunda biraz daha bilinçlense hafif sıyrıklarla kurtulabilinecek kazalar daha ağır hale gelmez..Kaza geçiren arkadaşa geçmiş olsun ..

Merhabalar....
tum Antalya mt ye selam olsun...
Kocaeliden Antalyaya yasam kurmaya gelcem ilerde anne babamda belki oraya yerlesecek...
Bu baglamda ne tur isler yapabilirim orada?
iyi ingilizce var...
cizim programlari biliyorum...

Motosikleti
Selam deli_mavi, Çizim programlarından kastın eğer mimari alanda ise belirli inşaat şirketlerinde iş bulma imkanın olabilir.Son yıllarda antalya'ya yapılan yoğun göç ile birlikte çok fazla bina yapılmaya başlanıldı ve bununla orantılı olarak inşaat sektöründeki şirketler de çoğaldı doğal olarak da eleman alımı da arttı bu sektörde iş bulabilirsin .. Eğer kastın wep tasarım konusundaki çizimler ise belirli weptasarım şirketlerinde çokca iş bulma imkanın var bu da diğer bir alternatif olabilir ..Turizm acentalarında santralist veya bazı hotellerde belboy vs. olarak da iş bulabilirsin diye düşünüyorum ama genelde en az 3 dil şartı aranıyor ,yine de şansını denemende fayda var derim :wiinkk:.. ayrıca eğer çizimden kastın iç mimarlık gibi birşey ise o konuda malesef bir bilgim yok kısacası antalya'da aç kalmazsın kardeşim merak etme ..son olarak bu taşınma konusu hayırlı olur inş .hoşgeldin aramıza :rendeer:

Selam deli_mavi, Çizim programlarından kastın eğer mimari alanda ise belirli inşaat şirketlerinde iş bulma imkanın olabilir.Son yıllarda antalya'ya yapılan yoğun göç ile birlikte çok fazla bina yapılmaya başlanıldı ve bununla orantılı olarak inşaat sektöründeki şirketler de çoğaldı doğal olarak da eleman alımı da arttı bu sektörde iş bulabilirsin .. Eğer kastın wep tasarım konusundaki çizimler ise belirli weptasarım şirketlerinde çokca iş bulma imkanın var bu da diğer bir alternatif olabilir ..Turizm acentalarında santralist veya bazı hotellerde belboy vs. olarak da iş bulabilirsin diye düşünüyorum ama genelde en az 3 dil şartı aranıyor ,yine de şansını denemende fayda var derim :wiinkk:.. ayrıca eğer çizimden kastın iç mimarlık gibi birşey ise o konuda malesef bir bilgim yok kısacası antalya'da aç kalmazsın kardeşim merak etme ..son olarak bu taşınma konusu hayırlı olur inş .hoşgeldin aramıza :rendeer:
Eyvallah kardesim cizim autocad ve catia konusunda profosyonel cizimler yani.elektrik ve elektronik olabilir...tasarim cizimler olabilir (uretim amaci ile)sanayi alani pek yok biliyorum oralarda ama sicak memleket seviyorum napiyim...cocuklugumdan beri orasi ilgimi cekti hep
hem aslende akdeniz cocuguuym isparta esas memleket...:cat::rendeer:

Motosikleti
toprak çekiyor anlaşılan :mrgreen:
hayırlı olsun tekrardan..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar