[Antalya - MT]

neden hep doşardan katılım var bunu merak ediyorum.alanya manavgat vs yerlerden antalyadan bu kadar talep yok dışardan katılan arkadşlara teşekkür ediyoruz...yalnız bırakmadıkları için antalya içinde bu kadar talep yok...:cat:

yeter ki istek olsun_?

neden hep doşardan katılım var bunu merak ediyorum.alanya manavgat vs yerlerden antalyadan bu kadar talep yok dışardan katılan arkadşlara teşekkür ediyoruz...yalnız bırakmadıkları için antalya içinde bu kadar talep yok...:cat:

Yeter ki İsteyelim Kardeşim... Biz de Motor Aşkı olduktan Sonra... Bu arada güncel beyler hadi... :cat:

selamın aleyküm aleyküm selam :D eyw fahrettin hayrdır olm sen abinin yanında çlşmıyomuydun :D kovaladımı seni yoksa

kowalamadı abı ben kendım istifayı bastım:mrgreen:2hafdadır boşdayım zamanımı doldurmak için bılardo oynuyom paso delık dolduruyom :queen:boş gezmek güzel ama iş bulmam lazım ::gleam::

anca boş gezersin fahro seni pis piyasacı seni...sen delik doldur devam et böle adam olcan sen:p

genclık işde napıcan bu gunler bıdaha gelmıcek azcıkda boş gezelım :mrgreen:bu gıdışle başkbakan bıle olurum ben:mrgreen:eek:yunuzu bana werirsenız bırertane kıng alıcam size:cherry::p

yok burak ben adaylıkdan çekılıyorum ozaman :mrgreen: yaparsa faho yapar:mrgreen:ama boşwer dewletle uraşılmaz bız motorcuyuz motorcu kalalım böle daha gözel:mrgreen::p

nie çekiliosun hemen ya.Kendi belediyeni kursana kardeşim..Motorcu Belediyesi diye :mrgreen:

zuahhaha neler dönüyo burda motor işinide siyasete çevirdinizya size dicek laf bulamıyorm Citroen len

slm motr sever arkadşlar her boydan motor biniciler.buhafta gelecm işallah her hafta işin çıkıyoo gelemiyom ama bu hafta gelecm.28mart 2009 hehe

eet walla ne demessin sabah yamur yağıyodu simdi bişe yok inş aksam yağmazda kuru kuru giderim evime :D:D:D::pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar