[Antalya - MT]

hımmm mt tişörtlü siyah beat cumartesi günü sen degilmiydin oo önünde 46 yazıyormu senin motorun.. servise kadar eşlik etmiştim falan.. garip...

başka kim var siyah beat mt tişörtlü.. :silent:

vallamı o senmiydın yahuuu ???
yaa seni hiç görmedgım için k.bakma tanımadım yanii...yınede saol kardeşim...
Snn altında bn dier motor var die bilirdum gilera oldgunu blmıordum...çok saol
eee ogun nıe gelmedın buluşmaya peki??

tosun aliye ettiğimiz daha dorusu edemedimiz hediyemi :queen::mrgreen:

lem olm bak doğru düzgun hediye alın haaa sonrasına karışmam :) :):mrgreen:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar dün akşam berberde saç kesimi için beklerken bi arkadaşla tanıştım. arkadaşın kawasaki 636 sı var muhabbet sonucu bide bunu dene diyerek bana verdi. aletle 100 mt bile gidemedim. zaten motoru çalıştırdığında bi panter hırlamaya başlıyo. debriyajı hafifçe bırakınca anında 6.000-7.000 deviri görüyo. bu alet harika ama tabutuyla beraber almak isteyene. ben yarış motoru istemediğimi anladım. alet şunun aynısıydı

http://www.motosiklet.net/forum/satmak-isteyenler/36090-2005-kawasaki-636-a.html

abi gazı az açtım debriyajı saldım motor birden hızlandı. allah dedim şimdi .oku yedik aleti yatırmasak bari dedim debriyaja asıldım. motor benim için kendine geldi az frene dokunup durdurabildim. ondan sonra motoru döndürdüm gerisin geriye bu sefer gaz açmadan az debriyajı saldım aheste aheste sahibinin yanına gittim. motordan atladım al abi dedim benim ölmeye niyetim yok dedim. arkadaş güldü bana. sen bilirsin dedi istersen dragstar istemeye devam et daha olmamışsın bu motor için dedi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
abi gazı az açtım debriyajı saldım motor birden hızlandı. allah dedim şimdi .oku yedik aleti yatırmasak bari dedim debriyaja asıldım. motor benim için kendine geldi az frene dokunup durdurabildim. ondan sonra motoru döndürdüm gerisin geriye bu sefer gaz açmadan az debriyajı saldım aheste aheste sahibinin yanına gittim. motordan atladım al abi dedim benim ölmeye niyetim yok dedim. arkadaş güldü bana. sen bilirsin dedi istersen dragstar istemeye devam et daha olmamışsın bu motor için dedi.

ihtiyar gocamanlarla oynamaya şakaya gelmez ben en son kawasaki zx9 ile 220 gördüm ödüm pörtledi bidahada maçam yemedi ama şimdi olsa hiç gözünün yaşına bakmam redline benim için yaratılmış..:cat:

kros kasklı hussarcı olm motorunu çingene gibi yapmışsın sök hulen o stickerları..

mr:howarda (faruk) doğum günün kutlu olsun azizoğlu petrole gel seni uzun eve götüreyim..:queen:

mavişim mavişelim,, mavilim mavişelim,, tenhada buluşalım vay vay..::blusssh:::blusssh:::blusssh:

ulen kılıbık nerelerdesın sen yaa valla evlendın yenge izin vermıor herhal valla tam bi kılıbık oldun demiş olyam özledık lan seni gelsen bi gun??

bu arada artık lewo ben beat'li deiliz yeni beat'lmiz nadircanda oldu...hadi bklm hayırlı olsun nadircan güle güle bin kazasız belasız ;)

Son düzenleme:
slm arkadaslar..

şööle bi kask aldım..acaba iyimi ettim :) bilinen marka oldugunu duymustum :)

iste resimler..yorumlarınızı bekliorum

dsc00259by8.jpg

dsc00260td7.jpg

kaça aldın le burak bu kaskı çölden mi aldın?bilgileri dökül bakam iymikimi bu kask 90 ytl verdiysen keşke ls2 alsaydın keremin kaskından o daha iyi sayılır...

herkes egünaydınnnnn sabah oldu

slm arkadaslar..

şööle bi kask aldım..acaba iyimi ettim :) bilinen marka oldugunu duymustum :)

iste resimler..yorumlarınızı bekliorum

dsc00259by8.jpg

dsc00260td7.jpg

burak abı netten arasıtrdım sorusturdum <<.Uygun fıyatlı gıbı gozuksede en az 100 ytl den asagı deıl.Kask camım kırıla vizoru yok.Padler yırtılsa yenısı yok.

En onemlısı o fıyata onu alacagına benım gıbı LS2 kask al bak keyfıne hem daha ucuz hemde yedek parcası dolu >> yorumlar bu tarz

+ olarak abı ispanyol malıymıs bu alet genel sorun cam mış abi

Son düzenleme:
hayırlı olsun demekten başka bişey gelmez elden. sonuçta alınmış bi mal geri iade kabul edeceklerini pek zannetmiyorum. inşallah kazasız belasız sinirsiz kullanırsın. inşallah kaskı gerektirecek olaylara maruz kalmazsın. başka ne denir bilmiyorum

:)

walla aldım artıq kaskı.kask cok hosuma gitti.gerek desen.gerek saglamlık bakıımından.

parca olayına gelince bende duydum sıkıntılı oldugunu..saglık olsun ne diyelim.

kaskın markası Shad.100ytlye aldım kaskıda :)

hayırlı olsun burak eski kaskından binlerce kat daha iyi

arkadaşlar erfer der ki bu cumartesi gene iftar yapalım. siz ne dersiniz. bende az sorun çıkabilir gibi. malum son haftasonu bayramdan önceki. düşüncelerinizi alayım

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar