[Antalya - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
doğum günün kutlu olsun faruk. nice mutlu sağlıklı huzurlu senelere

Forumdan Uzaklaştırıldı
uniAkrep_07 -- Faruk Arkadaşımızın Doğum günüymüş bu gün arkadaşlar ben şimdiden kutluyorum nice yıllara faruk 2 teker üstünde uzun ömürler diliyorum allah kaza bela vermesin :p gülüm...

fifim biricik fulyam doğum günün kurtlu böcekli olsun..:p

resimlerdeki hussara kross kaskı ile binen zibidi kim yafu??:mrgreen:

beyler benim aerox a alıcı bulun 1500e satıyok..:cat:

bu arada honda cbf 150 çarşamba elimde kazasız belasız binmek nasip ola..:cat::rendeer::rendeer::rendeer:

kazaSIZ belasız kaçak damatım bnm :D hayırlısıyla o motorunla gelirsin artık buluşmalara :p

hayırlı uğurlu olsun mavişim. tekerin taşa değmez inşallah

Hepinize teşekkür ederim kardeşlerim...Eeeee artık bı d.günü hesiyesi alırsınız herhal.... :) :) :)

nice senelere adaşım....benzinin full yolun düz olsun....tühhhhh tüüüühhhh maşşallah büyüdü adam oldu bunlar....

dogum günün kutlu olsun uniAkrep_07 ... motorunla nice arızasız yıllara.. motorun bozuldugunda seninle fazla ilgilenemedim kusura bakma işim vardı.. yoksa kaçmazdı yapardık hemen....:cat: ...gilera runner...:wiinkk:.

dogum gunun kutlu olsun yawrucum ...... bence ona bı depo benzın alalım en 97 sınden..:)

aslında ben bi hediye biliyom da :p

neymiş len hediyen topik söle bakem bi....:bounce:

resimlerdeki hussara kross kaskı ile binen zibidi kim yafu??:mrgreen:

beyler benim aerox a alıcı bulun 1500e satıyok..:cat:

maviş farkımız olsun die scooterda cross kask takıoz millet acaip bakıo yollarda:queen::queen:

sen o mavişi kime satcan len ilan verdinmi nete bide öle dene bakalım...:cat:

şu keremin dediği limkteki kartlar hoşuma gitti hakan bi el atsana kaça maal olur bize bu kartlar....

Son düzenleme:
Hepinize teşekkür ederım kardeşlerim benim...Kazasız beleazız kullancaz bu yıl bklm...

dogum günün kutlu olsun uniAkrep_07 ... motorunla nice arızasız yıllara.. motorun bozuldugunda seninle fazla ilgilenemedim kusura bakma işim vardı.. yoksa kaçmazdı yapardık hemen....:cat: ...gilera runner...:wiinkk:.

bnm motor bozulmadıki yahuu :( :( alalal ne zamn bozulmuş ki

evet beyler bende hemen hemen aynısın yaptım ama tek eksiğimiz motosiklet.net in logosu yetkililerden istiycez artık

onuda admin arkadaştan aldık saolsun :)

yenitasrmtt3.jpg

Son düzenleme:
Hepinize teşekkür ederım kardeşlerim benim...Kazasız beleazız kullancaz bu yıl bklm...

bnm motor bozulmadıki yahuu :( :( alalal ne zamn bozulmuş ki

hımmm mt tişörtlü siyah beat cumartesi günü sen degilmiydin oo önünde 46 yazıyormu senin motorun.. servise kadar eşlik etmiştim falan.. garip...

başka kim var siyah beat mt tişörtlü.. :silent:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar