[Antalya - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
faruk seninki ne zamana kadar tecilli

mrb :salut: 4 5 gündür giremiordum topice walla okulu bıraktım morelim okadar çokbozukki kardeşiniz erdalın hayattan beklentisi kalmadı gari hiç bişiden zevk almıyo 5 gündürde abimin motor bende skipper hep çıkıyorum geziyorum yol cizgisine baka baka hafiften hızlanmak ve düşünmek iyi gelio

inşallah af çıkar matemetk geo ing den kaldım için sınıfta kalıdmm işimzi affa kaldı ouzda aynen benim gibi geceler bize düşman artık eskisinden dahada beter uyumuyoruzz sıkkınlıktan o 2 sevecen kanka birbiriniz bile düşünemio walla

mrb :salut: 4 5 gündür giremiordum topice walla okulu bıraktım morelim okadar çokbozukki kardeşiniz erdalın hayattan beklentisi kalmadı gari hiç bişiden zevk almıyo 5 gündürde abimin motor bende skipper hep çıkıyorum geziyorum yol cizgisine baka baka hafiften hızlanmak ve düşünmek iyi gelio

inşallah af çıkar matemetk geo ing den kaldım için sınıfta kalıdmm işimzi affa kaldı ouzda aynen benim gibi geceler bize düşman artık eskisinden dahada beter uyumuyoruzz sıkkınlıktan o 2 sevecen kanka birbiriniz bile düşünemio walla

:silent::silent::silent:

oğuz - erdal sıkmayın canınızı bu memlekette aftan bol bişey çıkmaz zaten

burak sende yoklama olayını kaçırma kaçırırsan yoklama kaçağı durumuna düşersin. yakalanırsan da en yakın dönemde askere çağırırlar. tecil ettiremezsin. askere gitmezsen de asker kaçağı durumuna düşersin. yakalanırsan önce dava açılır hakkında asker kaçağı olmak yüzünden sonra askere gönderilirsin inzibatlar nezaretinde. sakıncalı bi durum yani.

faruk sende geçebiliyosan derslerinden geçmeye bak yada üst üste iki sefer sınıfta kalma yoksa seni de anında yoklamaya çağırabilirler.

:)

günaydın..ozan abi yorumlar için soal abimiz oldun burdan belli oluyo :D seni seviorm

günaydın arkadaslar :)

yorumun icin tsk ederim ozan abi.yarın ilk isim askerlik subesine gitcem :)

:)

askerdeyken asker kaçakları yoklama kaçaklarıyla uğraştığım için biliyorum. yoklama kaçağı pek sorun çıkartmıyo ama asker kaçağı olunca hiç affı yok. yakalanır yakalanmaz önce askerlik şubesine sonra mahkemeye ordan ceza evine (6 aydan başlıyo asker kaçağı olmak) cezanı doldurunca da inzibatlar ile görev yapacağın askeri kışlaya

Olağanüstü YÖNETİM BULUŞMASI

Saat 18:00-18:30 ARasında Selekler ÇArşısı Önü Gelebilen Kesin GElsin ÖNEMLİ ARKADAŞLAR...

hakan07--hakan
atos0707--ozan

Forumdan Uzaklaştırıldı

Saat 18:00-18:30 ARasında Selekler ÇArşısı Önü Gelebilen Kesin GElsin ÖNEMLİ ARKADAŞLAR...

hakan07--hakan
atos0707--ozan

beyler bu ne buluşması yha

tişörtler ne zaman elimize gececek

faruk pembe teskereyi ne zaman alacak

ozan ne zaman emekli olacak

kerem kafayı peynir ekmeklemi yedi

hepiciği az sonra..:queen::queen::queen::queen::queen:

1) hakan07--hakan
2) atos0707--ozan
3) RmzN -- Ramazan (yetişebilirsem geLicem.. yetişemessem ararım )

1) hakan07--hakan
2) atos0707--ozan
4)lewo--levent

1) hakan07--hakan
2) atos0707--ozan
4) lewo--levent
5) nadircan07--NadircaN

Toplantı yarın arkadaşlar herkesin dikkatine !!

Son düzenleme:
şimcik yarın yönetim toplantısımı war ? yoksa genel olagan toplantısımı ? anlayamadım :silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar