[Antalya - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
keşke benim programa da uysa da gelebilsem o tarihlerde sadece 29 ekimde tatilim mevcut benim. size iyi gezmeler

Ramazandan sonra bi de biz yapaLım.. hava şartLarı uygun oLursa tabi ?

Bu arada Lewo ya sordum da.. T-shirtLEr bugün çıkma oLsaıLığı varmış.. Nihayet Kavuşcazz :)

ooo süüppeeerrrrrrr çok sevindim

hadi ya süper

o zmn yarın bi buluşma yapalım tisortleri dağıtalım + iftar yaparıs ne dersiniz eğer tisortler basılmıssa tabi bence okeydir ?

benim için sorun yok arkadaşlar her işe uyarım

Lewooo...! bi kesinLeştir şu iş ide.. T-shirtLeri dağıtma merasimi yapaLım :)

kings arkadaşım öncelikle MT ANTALYA grubuna hoşgeldin sonra soruna gelince Antalyada motor ve koruma giyisileri satan çok fazla bi yer yok olanların da kendilerine has siteleri yok ama

http://www.ozenmotor.com.tr/

sitesinden beğendiğin parçaları satış noktaları ikonunu tıklayarak Antalyanın neresinde satıldığını öğrenip alışverişini yapabilirsin

saygılar

yardım için çok saol kardeşim.çok iyi oldu.:cat:

Son düzenleme:
lewo bize t-sihirt al
lewo bize t-sihirt al
lewo bize t-sihirt al
lewo bize t-sihirt al
lewo bize t-sihirt al
lewo bize t-sihirt al

beyler bn yarın akşam üstü saklıkente gitmeyi düşünüyorum gezmek açısıyla akşam gezisi.gelmek isteyen olursa msnden ulaşşsın bana

yanlış olmasın haa BeaT'le deıl YBR ile :) :)

Son düzenleme:
selamunhello arkadaslar :)

arkadaslar kepeze cıkarken ilk ısıktan saga donunce ormanın icine doru girerken az ilerde bi mekan war.fiyatlar cok ucuz.bi iftar yapsakmı acep :) ayrıca antalya ayaklarımızın altında :)

kimse günaydın demediğine göre halen daha uyuyosunuz demekki. o zaman ben diyeyim

günaydın arkadaşlar

:)

günaydın :D aslerlik şubesinden geliyom yoklama oldum içeri bi girdim herkes çıplak bi don var kıçlarında :D hoplayıp zıplıyolar komediydi walla askeriyenin o yüzünüde görmüş olduk komutanlar dalgasına millete kalk yat şınav çek yapıyo allhtan bana yaptırmadılar :D ne adamlar bunlar yaw

Son düzenleme:
slm arkadaşlar uzun zamandır giremiyodum..evde netim bozuk bide işten çıkma piskolojisi artık bunalımlardayım diyebilirim....inş hepiniz iyisinizdir...eğer bir buluşma görüşme olursa bi msj atmanız yeterli...malum evde net yok sadece dışarı çıkabildiğimde cafeden giriyorum.:)

sen merak etme fatih buluşma yapılacağı zaman burda ilan ediyoruz zaten biliyosun. inşallah bu buluşmada t-shirtlerimiz dağıtılacak

sen ne diyon bi ara askeriyenin içinde senin dediğini yapan adamları dışarıda liseli kızlar izleyip izleyip gülüyolardı birbirlerine birilerini işaret ediyolardı. artık o manzara ortadan kalkmış demek

Son düzenleme:
Fatih sıkma canını.. herşey oLacağına varır... BişiLer oLursa msj çekeris.. rahat oL :)

Bu arada Benim muayene de güzeLdi... 10 kadar kişi girdik... doktor sordu.. aranızda dövmesi olan ? rahatsızlığı lan, düz taban olan var mı ? die... sonra isim okudu.. şöle bi boyumuza posumuza baktı.. sağlam.. geç :)

En garibide ben askeriyede boyumu kilomu öLçecekLer diye biliodum.. onu da bana soruyolar.. salladım bende bişiler :mrgreen: (Kısa dönem Muayenesi bölE oLuyo demekki :) )

yoo bendede öyleydi ramazan kilon kaç boyun kaç dio bilmiom diom adam olsun söle dio :p deli oldm ya salladım tmm sağlam dedi geç dedi..

hakan abi dün gördüm seni korna çaldım :mrgreen: cbr la :D
bu arada
tişört işi ne oldu yıne mı olmadı :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar