[Antalya - MT]

günaydın hakan.. iiz saoL.. sen nasıLsın.. bıcı bıcısını yaptırdın mı motorun :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tetikçi hoşgeldin aramıza. ben antalya merkez'denim

iyidir saol ramazan eet bıcıbıcı yaptım dün motora parladı ya :D

ozan abi nettin sen allahaşkına ybr nin max taşıma kapasitesi 210 kg zaten sen 270 koydun o arka amortisor ler gider sölim o kdr yükleme bence

Son düzenleme:
baba adamlar brezilyadan 210 kilo sadece yükle geliyolar daha motor yükü kendi yükleri yok. ben sadece nasıl duracak çok zorda kalırsam en fazla ne kadar yükleyebilirim diye merak ettim sadece. bu kadar yükle bi yere gideceğim felan yok. sırf zevk olsun diye önce bende motorumu bi güzel yıkadım iyice kurumasını bekledim sonra gelinlik kızlar gibi süsledim püsledim bu hale geldi. en fazla 1 km yol gitmişimdir zaten nasıl olur yükte sürüşte bi dengesizlik varmı diye. diğer zamanlarda hep iki ayak üzeri kaldı motor

yaw ozan abi nettin sen yaa :cyclopsan
sınırları zorlamıs hata asmıssın sen abi ya :cat:

yaw arkadaşlar madem katıra biniyorum bakalım katır kadar yük taşıyabilecek mi. elin brezilyalıları sadece 210 kilo yükle brezilyadan yola çıktılar şimdi nerdeler allah bilir de. bi de motorun kendi yükü bide sürücü yükü. benim motorum onlarınki kadar yük taşıyamayacak mı da. millet taaaaaa allahın brezilyasından dünya turuna çıkıyo ybr ile ben en uzak kemer / kiriş e gittim daha. bakalım hayırlısı ile bi hatun bulabilirsek basar giderim cehennemin köküne kadar

:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
olm topic içinde sallamıyorsunuz adamı yazmıcam bidaha..:pr:

olm topic içinde sallamıyorsunuz adamı yazmıcam bidaha..:pr:

saLLamamazLık die bişey yok ? ne sordunda cvp aLamadın ki? BUaralar millet kendi işleriyle uğraşıyor.. malum Ramazan ayı... AnLayışLı oLmak Lazım..

Bu arada Yeni geLen ArkadaşLar, Hepiniz HoşgeLdiniz... :cat:

walla ben arkadasla bayramdan önce olmpos dağ evleri ordan adrasan kaş yapcaz allahın izniyle :p acık tatil yapalım büük ihtimal 3 motor gitcez ağaç evlerde fln kalcaz gezces döncessss soradaaa

hakan ne zaman kim kim gitmeyi planlıyosunuz olympos a

mavişim ayrıca seni sallamicaz da kimi sallicaz bizzzzz

:)

abi walla bayramdan önce gitcez...ekimin 27 veye 28 inde çıkcas 29 u aksamı dönces 2 veye 1 gece kalcaz işte gezcez tozcaz fln :D

hakan kankim eger 27 28 giderseniz ben gelemem çünkü bnm kıs 23 ekimde ameliyat olcak ya onun yanında olucam o yüsden kusura bakma ok :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar