[Antalya - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kings arkadaşım öncelikle MT ANTALYA grubuna hoşgeldin sonra soruna gelince Antalyada motor ve koruma giyisileri satan çok fazla bi yer yok olanların da kendilerine has siteleri yok ama

http://www.ozenmotor.com.tr/

sitesinden beğendiğin parçaları satış noktaları ikonunu tıklayarak Antalyanın neresinde satıldığını öğrenip alışverişini yapabilirsin

saygılar

napalım gezemıyoz evdeyız sureklı.beyler bencede ıftar ayarlayalım sahur zor ve katılım az olur...ıyıce konusmak lagzım..

banada uyar....iftar veya sahur hiç farkemez zaten antalya mt keyfe keder yaşar bu hayatı.....

arkadaşlar antalyada motor ve koruma giysileri satılan biyer ismi verin hatta linki varsa onuda verirmisiniz.

aramıza hoş geldinn

vala bnm bildigim oguz motor var exen motor var am en kaliteli mallar bu 5m migrosun asagısında b iyer var oarada ismini şimdi hatırlayamadımben bi ara baktım a dan z ye herşey varr bi git gör derim ben sana

aramıza hoş geldinn

vala bnm bildigim oguz motor var exen motor var am en kaliteli mallar bu 5m migrosun asagısında b iyer var oarada ismini şimdi hatırlayamadımben bi ara baktım a dan z ye herşey varr bi git gör derim ben sana

şöyle yardımcı olmaya çalışayım
M.C.A Motor-Antalya adı bu
Atatürk Bulvarı, Arapsuyu Mah, Nil Apt. No:57/1 ANTALYA ~ Tel : 0 242 229 60 61 / Fax : 0 242 229 60 62
adres bu
sitesini de veriyim :)
www.antalyamca.com sanırım aradığın şeyleri burada bulursun :)

allah için öle dir ha hiç uçuk kaçık diil fiyatlar mca da :Ç komiksinizzzz :D

Malum istanbul gıbı burda aksesar potansıyelı olmadıgı ıcın halıyle oraya gore daha pahalı edınıyoruz parçaları.

Halbukı Türkıyede ençok motorsıklet satısı antalyada olmasına ragmen verılere en pahalı parçayı yıne bız satın alıyoruz. nasıl iş anlamıyorum ya

aramıza hoş geldinn

1) oguz motor
2) orun motor ( 5m mıgros ptt yanı.)
3) honda akçor ( herşey mevcut)
4)exen (nebıoglu yanı)
5) suzukı satan yer var nebıoglullarına gelmeden.)
6) nerse.sanayı karakolu cıvarında hıc gıtmedım.
7)oguz u gecınce piaggio-aprilla-vespa yetkılı satcısı mehmet abı.(fiyatlar uçuk+ urun sayılı

Son düzenleme:
eeeeeeeeeeeeeee nedirbu motor muhabbeti yaf :D

birazcıkında makara edelim yokmu boş makara

birazcıkın ip saralımmmm

arkadşlar işten çıkıorum yani bi şekilde çııartılıyorum ama iş bulmadım...ne yapcam bilmiom herkes bi şeklide yardımcı olmaya çalışıyo ama ne zamana bulnur bi iş belirsiz....ve şu lanet yerden bi an önce çıkmak istiyorum....

Neydi meslek? nelerden anlarsın? yardımcı olayım elımden geldıgınce. bende cıkıcam walla bend ebakıyom

hadi ya üzüldüm :S neydi meslek ? bisde bakalım gerçi bende memnun diilim durumumdan ama işte :S

Neydi meslek? nelerden anlarsın? yardımcı olayım elımden geldıgınce. bende cıkıcam walla bend ebakıyom

normalde proje çziziyorum elektrik projesi..autocad proğramında diğer office proğramlarınıda biliyorum..şantiyelerdede kontrollük gibi şeylerde var....bakalaım burağın çalışıtğı yerde varmış ama burak ortalarda yok şimdi....:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar