[Antalya - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evlilik yaradı aslında ama bu aralar evden dışarı tek çıkamıyom buluşma günü hanımla beraber geziyorduk sizin motorların yanında durup korna çaldım birkaçkez ama sis suyun yanındaydınız heral duymadınız beni hemde ortalıkta kimse görünmüyordu..

inş kısmetse cicim ayları bitince sık sık katılmaya başlarım benim aerox a müşteri bulun peşin para 2000 e bırakıcam sıfır cbf150 alıcam herkesin aklında olsun..

Yeni geLen ArkadaşLar hepiniz hoşgeLdiniz...

Saman ALewi oLmamanız devamLı ve katıLımcı oLmanız diLeğimLe :)

arkadaşlar malum ramazan ayındayız bundan sonraki cennet cehennem gezimiz seneye tertip edilecektir. geziye gelmek isteyenlerin tün sevaplarından arınıp isimlerini halkla ilişkiler-basın birimine yazdırmaları önemle rica olunur

:)

hakan biz buraları gezerken sen neredeydin bakalım

lewo ellerine sağlık baba çok güzel olmuş özellikle o fotolar :p

Son düzenleme:
Reis senın ıstek resımler duruyo :) hakan atsana olm sendekılerıde

yok baba burda dursun ki arkadaşlar görsünler ve bilsinler neler kaçırdıklarını bi dahaki sefere hadi dediğimiz zaman bi nedeninin olabileceğini anlasınlar ibreti alem olsun hesaaaabbbbıııııııııı

:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
millet paso geziyonuz bize selam çakan yok unutulduk bea artık yazmayacam bu gidişle..:pale:

devamı seneye bu sene ki deniz sezonunu ramazan dolayısıyla kapattık. inşallah seneye daha güzel cennet koylarımıza gezmeye gideriz

mavi krakerim sen gelirsin de biz selam vermezmiyizzzzz. hoş geldiinn. keşke sen de izin alıp gelebilseydin bizimle çok güzel bi gezi oldu. artık seneye sen de katılırsın bizlere

Forumdan Uzaklaştırıldı
devamı seneye bu sene ki deniz sezonunu ramazan dolayısıyla kapattık. inşallah seneye daha güzel cennet koylarımıza gezmeye gideriz

mavi krakerim sen gelirsin de biz selam vermezmiyizzzzz. hoş geldiinn. keşke sen de izin alıp gelebilseydin bizimle çok güzel bi gezi oldu. artık seneye sen de katılırsın bizlere

ihtiyar de get işine ben senle gonuşmuyom hem ne arıyonuz ne soruyonuz cepten değil msnden yada bu topicten hiç şeetmiyonuz şey işte selam hıhk söledim işte..:p

cepten aramayın acil olmadıktan sonra,, ben sadece buraya yazabiliyorum burda bari unutmayın topak kımılcanları..:p

ihtiyar de get işine ben senle gonuşmuyom hem ne arıyonuz ne soruyonuz cepten değil msnden yada bu topicten hiç şeetmiyonuz şey işte selam hıhk söledim işte..:p

cepten aramayın acil olmadıktan sonra,, ben sadece buraya yazabiliyorum burda bari unutmayın topak kımılcanları..:p

ne çığııryon len topicin ortasında maviş kraker çingen mahallesimi burası slm yazıoz ama senden slm yok...şaka biyana nerdesin olum sen hani her iş çıkışı bi arkadaşı ziyaret etcektin hava oldu....:queen::queen:

selamın aleyküm millet napıonuss beyaa :)

ezan okunuyoo herkese hayırlı iftarlarr beylerr

millet neredesiniz yaa aaa

Son düzenleme:
Burası böLe... Bi bakmışsın herkes coşmuş.. bi bakarsın ses soLuk kesiLmiş.. :) aLışmaya çaLIşş.. :)

günaydın arkadaşlar diyerek sabahın olduğunu ilan etme vakti gelmiştir diye düşünüyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
ne çığııryon len topicin ortasında maviş kraker çingen mahallesimi burası slm yazıoz ama senden slm yok...şaka biyana nerdesin olum sen hani her iş çıkışı bi arkadaşı ziyaret etcektin hava oldu....:queen::queen:

gonuşma layynnn!!!:mrgreen:

pembişim işler yoğun kış tarifesine basladık artıkın işler yoğunlaşmaya başladı anlıcan fırsat buldukça kaçıp kaçıp size gelecem gerçi sen hiç ofiste durmuyonki şantiyeye gelicem bu seferde seni inşaat'ta kat kat mı arıcam kerkenez:queen: adam hiç düşünmüyo paso konuşuyo şuna bah yha..:p sus bakim penguen:mrgreen:
artıkın fırsat bldukça vakıt buldukça gelirim hem iş çıkışı iftara yetişcez diye kurtlarlan cebelleşiyoz kamyoncularla güreşiyoz..:cat:

hem geçen gün hem seni hemde hakan07 yi ziyarete geldim bunlar hayaldi bidahaki gelişim yalan oldu dimi poturdak seni..:p

hoşgeldin aramıza hcoskun toplantılarımızda aramızda sizi de görmekten mutluluk duyarız

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar