[Antalya - MT]

ewet hakanın arkadsıyımm motorum 2 zamanlı fakat bu aralar yatıştaa çünkü alt takozlar kırıldıı parca istanbuldan gelcek 150 ytl yee ondan sonra tekrar yollardaa toplantılara elimden geldiği kadar gelmeye çalışırımm

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
skipper aramıza hoşgeldin keşke senin motorda arıza olmasaydı da sende bizimle cennet kıyılarına şöyle bi gezintiye çıksaydın. memleket cennet huriler mevcut ama olaylar tam cehennemlik

:)

Günaydın Mt Antalya :)

Bembeyaz yagan bir karin, ne yasanmissa yasansin, gecmisin tüm hatalarini örtügü gibi Ramazan ayinin da sizin tüm hatalarinizi örterek hayirli yeni bir gelecek umud dolu yeni bir baslangica vesile olmasini dilerim .... :)

Günaydın Mt Antalya :)

Bembeyaz yagan bir karin, ne yasanmissa yasansin, gecmisin tüm hatalarini örtügü gibi Ramazan ayinin da sizin tüm hatalarinizi örterek hayirli yeni bir gelecek umud dolu yeni bir baslangica vesile olmasini dilerim .... :)

EywaLLah burak... İnşaLLah..! :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hulen evlendik gurup coşmaya basladı bune yha..

ans hittim yeriinde bana yapılırmı len bu dragger dragger dedik trafikte yarışıyoz bune yha ne gezilere nede buluşmalara katılabiliyoz olmasa birgün sefkiyat var diyip kaçıcam evden zati aramaz sormaz oldunuz ihneliketmeyin bea adam arada sırada bi selam cakar topic içinde sallamaz oldunuz hea len gurubun kurucusu benim bea adam bizide sallamıyosanız püü size boyunuz devrilsin

ehehe evlenınce oyle oluyor ıste :) bend ırekten dondum rahatım walla ohhbe dıyorum.

hpim5182ch5.jpg

hpim5186qf9.jpg

Son düzenleme:
selam arkadaşlar bende gelmek isterdim kemer yolunu çok seviyorum o virajlar falan mükemmelll. heleki sahil kenerından gezince yolamı bakcez hatunlaramı şaşırıyor insannnn::deliir::

hpim5187qz5.jpg

selam arkadaşlar bende gelmek isterdim kemer yolunu çok seviyorum o virajlar falan mükemmelll. heleki sahil kenerından gezince yolamı bakcez hatunlaramı şaşırıyor insannnn::deliir::

Yamanjet ozaman resımlerı takıp et senın ıcın ve gelmeyenler ıcın suprızımız var :)

hpim5188nf9.jpg

Son düzenleme:
06bluedragger;1233272]hulen evlendik gurup coşmaya basladı bune yha..

ans hittim yeriinde bana yapılırmı len bu dragger dragger dedik trafikte yarışıyoz bune yha ne gezilere nede buluşmalara katılabiliyoz olmasa birgün sefkiyat var diyip kaçıcam evden zati aramaz sormaz oldunuz ihneliketmeyin bea adam arada sırada bi selam cakar topic içinde sallamaz oldunuz hea len gurubun kurucusu benim bea adam bizide sallamıyosanız püü size boyunuz devrilsin

evlilik yaramadı mavişim sana:queen:

07skipper07;1232611]ewet hakanın arkadsıyımm motorum 2 zamanlı fakat bu aralar yatıştaa çünkü alt takozlar kırıldıı parca istanbuldan gelcek 150 ytl yee ondan sonra tekrar yollardaa toplantılara elimden geldiği kadar gelmeye çalışırımm

aramıza hoşgeldin skipper07 inş en yakın zmanda senide aramızda görürürüz..

Son düzenleme:

bunlarda bizim tayfa ama şimdi herkez iş güç peşindeeee..

ilk runnerim.. sonrakilerde az sonraaa..:cat:

Son düzenleme:

ewet işte onlarda.. millet bi tane bulamazken bende üç tane vardı bir zamanlar... :bounce: bunların maceralarıda var tabikii.. mesela kırmızı runneri bodrumdan, maviyi marmaristen jetide izmirden sürerek getirmek gibiii.. ne güzel di o yolculuklar uzun yol gibisi yokkkkkkkk..:wiinkk:

atıyor bu cocuk diyenler olabilir:farao: insanlık haliiiii::pokey::

biraz resim yollim dedim.. konunun dışında oldu kusura bakmayınnn.. hatalıysamm özürrrr... en büyük MT ANTALYAAAA:rendeer:

Son düzenleme:
hpim5226qc0.jpg

hpim5227uu1.jpg

hpim5228xa3.jpg

hpim5229gp8.jpg

hpim5230vf7.jpg

hpim5234fm4.jpg

hpim5231ha7.jpg

RESIMLERIN GERISI FACEBOOK GURUBUNDA ARKADAŞLAR. facebook grup ''MT Antalya''

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar