[Antalya - MT]

selam arkadaslar nasılsınz grubunuz finekeden katılımcı aldıysanız bende demreden katılmak istiyorum

arkadaslar motorsikletime beyin bulamıyorum yardımcı olabilecek arkadaslarımız varsa lütfen beyin bulmak için bana yardım etsinler kawasaki zx6r beyin immolizersiz 2004 model 05358489444

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yönetim kurulu toplantısı teknik bi aksaklık yüzünden 21 / 08 / 2008 perşembe gününe ertelenmiştir arkadaşlar. bilgilerinize

yer:selekler çarşısı önü
saat:20.00 ile 20.30 buluşma(toplanma)
tarih:23/08/2008

1)gezgin290--fatih--kanuni hussar 125
2)hakan07---hakan--Yamaha YBR 125
3)burak07--Burak--Motoran Torro 100
4)RmzN -- RamazaN - ARorRa SJ 150
5)lewo--levent--Honda Beat 100
6)Muhsin--Honda Cbf 150
7)atos0707 -- ozan -- Yamaha Ybr 125
8)ChİpSet07 ( ErdaL = oğuz un kankası ) artçı:salut:
9)
10)
.
.
.
9999999)

olm okadar para nerden bulcaz lan batudan motoru kiralamak için günde 10 ytl 15 günde 150 ytl :queen: :D:D:D:D:D:

redsoldiers2007adamzh4no8.jpg
O OOOO OOOOOOO lewo abi buraya yumruk havaya =)

buraları buraları o bir başka A.S bambaşkaa

____**__________****________**_____**______**_____**________
____**__________****_________**____**______**_____**________
____**__________**____________**___**______**_____**____ ____
____******______*****_________**__**______**********________
____******______******___________**_______**********_________

Alıntı değildir tamamen kendi tasarımım para ile değil bi tatlı söz ile yaparım :p ::xblink::::160::

lewo abi walla okadar uraştım hiç bişi demdin yaa ( nese lowo abi beni takmıo duyrulur )

:cherry:
lewo abi walla okadar uraştım hiç bişi demdin yaa ( nese lowo abi beni takmıo duyrulur )

walla herşey tek topıc altında toplandıgındnqa halıyle sayfalar kayıyor gerıye.. sağolasın elıne sağlık. bı beledıye gazozu ısmarlarım artık sana :queen:

yer:selekler çarşısı önü
saat:20.00 ile 20.30 buluşma(toplanma)
tarih:23/08/2008

1)gezgin290--fatih--kanuni hussar 125
2)hakan07---hakan--Yamaha YBR 125
3)burak07--Burak--Motoran Torro 100
4)RmzN -- RamazaN - ARorRa SJ 150
5)lewo--levent--Honda Beat 100
6)Muhsin--Honda Cbf 150
7)atos0707 -- ozan -- Yamaha Ybr 125
8)ChİpSet07 ( ErdaL = oğuz un kankası ) artçı
9)darkstorysea(samed)mondial150zc
10)

Sorumu bu simdi :D önce bulusuyoruz sora da bi cafeye gidip muhabbet ediorz sonrada geziorz biraz sonrada Dahılıyoruz o anki pskilojimize bağlı yani :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar cumartesi sabah saklıkent üzerinden bahtılıya çıkmaya çalışacam inşallah tekerlerker bu zorlu tırmanış için sorun yaratmazlar. keşif olayı güzel olur da tüm motorsikletli arkadaşlar için sorun çıkartmayacağına karar verirsem cumartesi günkü toplantıda bu güzergahı oylamaya çıkartırım. yok zorlu bi parkura denk gelmişsem diğer katılımcıların sunularını dikkate aldırıp oylatırım. malum gezeceğimiz yer benim çöplüğüm olduğu için çöplüğümden içeri girince belirlenmiş kurallar çerçevesinde ehliyete göz yumulur. bilgilerinize

dml arkadaş eğer toplantılarımıza katılmak isterseniz buyrun toplantılarımız tüm katılımcılara açıktır. tarih yer ve saat topic üzerinde yer almaktadır. yalnız kalacağınızı düşündüğünüz anda yada gördüğünüz anda hiçbir açıklama yapmaya gerek duymadan toplantımızı terk edebilirsiniz

hakan ramazan lewo abi bu meraklı kız benim kız arkadaşım oluyor sizinle gelip benim ne yaptığımı merak ediyo galiba ondan böle konuşuyo

burda bi kıza cvp verilmiyor sanırım :pale:

aramıza hoşgeldin kusura bakma biz ekibi yeni kurunca bazı şeylerle uğraşıyoruz basın yayın gazete röortaj sticker tişört o yüzden arkadların bende dahil olmak üzere younuz.eğer toplantıya katılmak istersen bekleriz...sıcak bir ortam çaybahçesinde oturup çayımız içip bazı konuşcağımız konuları konuşuyoruz.ve isteğe bağlı antalya turumuzla toplantılarız sona eriyor..bir kaç kızımız daha vardı gelecez dediler ama hiç gelmediler sende onlardan değilsindir umarım...daha sosyal ve ciddi bir ekibimiz olduğunu anlatmak ve izah etmek dahada iyi olur...tekrar hoşgeldin:rendeer:

hhheheh :D:D abi seni dinlemicezde kimi d:wiinkk:inlicez koskoca BAŞKAN sın kolaymı başkan olmak sana her türlü uyarısss

hakan ramazan lewo abi bu meraklı kız benim kız arkadaşım oluyor sizinle gelip benim ne yaptığımı merak ediyo galiba ondan böle konuşuyo

Gizli sakLı yaptığımız birşey yok... Ağzımızı mı arıyor şimdi.. kızLar geLiyor mu falan diye :) bizim amacımız motosiklet kullanıcıları olarak bi grup oluşurup, sosyal bi ortam sağlamak, arkadaş çevresi yaratmak, birşeyler payaşmak, birbirimize ayrdımcı olmak... yani başka arayışlar içinde diiliz.. bizim grubumuz da öle arayışta olanlara göre bi grup deil dml ... rahat oL...

buyursun gelsin erdalcım..biz kimseye gelme demedik..biz aykırı bişide yapmıyoruz...sıcak bir ortamımız var anlatmaya gerek yok sende biliyosun zaten....:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar