BeyLer bu pazar Sanırım EhLiyet direksiyon sınavı var.. ? 03.08.2008 (pazar) geçenlerde konuşmuştuk.. biLen arkadaşLar biLiyor.. Bu pazar sınav yerinde buLuşma oLayına ne dersiniz.. zaten girecek oLanLar oradaoLacak biz de oraya gidip.. biras sohbet edip, arkadaşLarımıza destek oLuruz... :cat: (cevapLarı bekLiyorum...)
Bu arada Kerem kardeşim.. HayırLı, uğurLu, sağLıkLı, huzurLu ve de mutLu bir ömür diLiyorumm...!! :wiinkk:

hadi bakalım tek tekerciler sınavda başarılar size faruk sana diyorum iyi dinle bak sınavda drift yapma,teke kalkma,lastik yakma,bak geçen gaztelere çıkmışsın R6 sollamışsın adam seni şikayet etmiş...yapma olmasın böle şeyler...işin şakası inş yüzünüz kara çıkmaz gençlik...hadi ALLAH utandırmasın...:cat:
QUOTE]
olum geldinde nıe 2 kişi geldin loooo baktım önumden geçtın allahtan ilerden kavsaktan döndunde öle görüşebildik.nese teke kalktım,drift yaptım sadece lastık yakmadım:mrgreen::mrgreenda eksik kalsın
sınavı geçtim aldık sonunda ehliyeti sıra geldi A2'ye

uniAkrep_07 sınava ben sabah ilk olarak girip azizolğu petrolde Gezgin290 ve Basa_Bela'la buluştum. ordan senin yanına sürücü kursunun uluşma yerine geldik ancak senin sınav alanına gittiğini söylediler. bizde sürücü adayı sınav alanına geldik tüm sınav yapılan yerleri gezdik ama seni malesef bulamadık. orda beyaz granajlı ybr si olan ali'yle karşılaştık ve o nun sınavını video+fotolara çektik.bu arada Gezgin290 köye gideceğim diyerek bizden erken ayrıldı. ordan Nur Pastanesine geçtik ve bişeyler yeyip içtik. uzunca da konuştuk Basa_Bela+Atos0707+Ali arkadaşımız. bu buluşmada senin de olmanı çok istedik ama nasip değilmiş. inşallah hafta içi senin ayarlayacağın buluşmaya tüm kurucu ekip katılır beraber kaynaşırız. Nur Pastanesinden sonra ali arkadaşımız ayrıldı Basa_bela ve ben de tam ayrılacakken Basa_Bela arkadaşımızın motoru çalışmadı. uzun denemelerimize rağmen çalıştıramadık motoru. günlerden pazar olması nedeniyle açık motorcu bulamadık. kısa bi süre motoru çalıştırmayı başardıysa da sonra tekrar sustu motor. iyiki evi yakındaymış ki motoru ittirerek evine götürebildi Basa_Bela arkadaşımız. inanıyorum ki bu buluşmalara katılımcı sayımız artarak devam edecek ve biz de diğer illerdeki gruplar gibi gayet aktif rol alarak kendimizi antalya'ya iyi bir şekilde tanıtacağız. herkese sevgiler saygılar
![]()
mıllet ucmus yaw..bıgun bulusalım cıdden..
bugun motorumla(moblilet) ıkı kısı sabah varsaktan defterlıga ordan arkadasımı aldm ordan kucuk caltıcaga orası bızı acmayınca buyuk caltıcaga orada bı sure oturup yemegımız yıyıp eglendıkten sora tekrar antalyaya ordan serıge ordan abdurrahmanlara ordanda abdurrahmanların yankoy koyune gıttıık..orada cocukluk arkadasımla bulusup konustuktan sonra tekrar anltayaya geldım.bugun baya bı yol yaptım yanı kucuk motorum benı hıc uzmedı (masallah de)
hıc gıtmıcem fln demedı..ama kucuk bı sorun var kıcım kotu agrımıs ama sımdı durum fena deıl...
yanı onyargıları susturarak ya o motor oraya gıdermı yarı yolda sıser ıste bozulur dıyenlere ragmen gezımı oldukca keyıflı tamamladım..bu arada bu gezıyı 2 kısı yaptıgımı soylemısmıydım....herkese keyıflı surusler...
selam arkadaşlar tatil için motosikletim ile istanbuldan izmir üzerinden antalyaya gelecegim,antalyada veya çevresinde pansiyonların fiyatını bilen varmı ;?
ya da nerde kalabilirim valla bu soruyu başka bir ilden gelip sorsalar ucuz bir yer bulurdum ama antalya ya bir kere gittim o da aynı gün geri döndüm araba ile.
hoşgeldin tabiki yardımcı olmaya çalışalım..şimdi burda pansiyon fiatları normal 20 ila 50 arasında değişio ama uzun kalacaksan tabiki indirim yapıolar...hayırlı yolculuklar...
buluşma uygundur..inş akşam gelirsinde bizde iş çıkışında biyerde oturur muhabet ederiz az kişiyiz ama kimseye boynumuz eğik kalmasın biz elimizden geleni yapmaya çalışırız kalman için...iyi ağırlamaya çalışıcaz seni...