[Antalya - MT]

yaw inanın okadar çok tanışmak istiyorum ki sizlerle zaten gurbetteyim ama gel gör ki bizim patron: "bundan sonra pazarlarıda açacağız" demesinmi içimden geçen kalaylama namelerini duyabiliyorsunuzdur..
bakalım nasip...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaw inanın okadar çok tanışmak istiyorum ki sizlerle zaten gurbetteyim ama gel gör ki bizim patron: "bundan sonra pazarlarıda açacağız" demesinmi içimden geçen kalaylama namelerini duyabiliyorsunuzdur..
bakalım nasip...

lordum senide aramızda görmekten mutluluk duyarız bu arada patronuna selam söyle anladın sen onu..:cat::p:p

bu gün hava parçalı bulutlu olmasına rağmen yinede buluşmaya gelen arkadaslara teşekkürler ediyorum..

olm can motoru biraz sakin kullan yaa:pr: olm sana bişiy olacak diye korkuyorum sen ne kadar dikkatli olursan ol bi hıyar sana kaza yaptırır
aman dikkat..:cat::rendeer::rendeer:

faruk kankam senle kaderimizmidir bilmiyom bi ağız tadıyla gezemedik yahu kısmetse bi dahakine..:rendeer::cat::wiinkk:

evet arkadaslar hafta sonları buluşup tanışmak isteyenler buraya yazabilir..

bugun guzeldı cıdden kardesım ...her haftasonu yapalım....neden olsa mt cıyız...:mrgreen:

yaaa valla kanka bi gezemedık haa:):) beyler bu hafta erfer bn ve 06bluedragger vardı ama gezemedik.Nedeni de tam yalım'a geldik bnm motorun bnzin mort oldu:mrgreen::mrgreen: evren büfenın oraya kadar önde kerem bnde arkada kayış tuta tuta geldik ordanda bn eve ittir allah ittir geldim :mrgreen::mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
itilen motor eve gidecekse çekilen kayış kutsaldır..:mrgreen:

soonunda kaldera pgo ve cın malından kurtulup dün sıfır beat aldım. hafta sonları musaıtım gezılere haberınız olsun:queen:

tmm kardeş ayar çekeriz haber verırız buraya saten bızdne başka yazan yok gelende

yaw öyle dedim beni canımı yedin tamam bu pazar bir şekilde izin koamaya çalışacam ama bu aslenlı parkmıdır karacaoğlan parkımıdır nasıl bulacam orayı bellekten gelirken ne tarafa kalıyor?? bana tarif etsenize

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben işimden dolayı pek gezemiyorum ama hafta sonları buluşup geziyoz..

antalya merkeze geldiğinde kime sorsan gösterir karaoğlan parkını kime sorsan bilir..

lewo aramıza hoş geldin kardeş hafta sonu eğer yağmur yagmazsa kara oğlan parkına stadın ordaki aslanların yanına veya yalım parka gelirsin zaten son gün napıcamızı buraya yazıyoz..

faruk gelirken yanıma akvaryum hortumu alacam benzin olayı olursa kullanırız..

yaw öyle dedim beni canımı yedin tamam bu pazar bir şekilde izin koamaya çalışacam ama bu aslenlı parkmıdır karacaoğlan parkımıdır nasıl bulacam orayı bellekten gelirken ne tarafa kalıyor?? bana tarif etsenize

lord kardeşim o zamn bu pazar günü saat 17:00da karaoğlan parkında olalım.
adrese gelirsek belekten tarif etmesi biraz zor olur:mrgreen::mrgreen: ama şunu diyeyım sen antalya merkeze indinmi kime sorarsan sor karaoğlan parkı nerde die sana gösterirler merak etme sen

aman dikkat et hortumun içinde balık olmasın haaa boğulurlar depoda

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
lord kardeşim o zamn bu pazar günü saat 17:00da karaoğlan parkında olalım.
adrese gelirsek belekten tarif etmesi biraz zor olur:mrgreen::mrgreen: ama şunu diyeyım sen antalya merkeze indinmi kime sorarsan sor karaoğlan parkı nerde die sana gösterirler merak etme sen

aman dikkat et hortumun içinde balık olmasın haaa boğulurlar depoda

hahaha kanka benim drahdörün deposunda çipura var yicen mi..:queen:

beleş benzin varsa ben hortum pompa ne varsa getirebilirim sondaj bile açarız :D:D

beleş benzin varsa ben hortum pompa ne varsa getirebilirim sondaj bile açarız :D:D

ohhhh valla işi aşmış millet haaa beleş benzine bakıor.Şunu söleyım keremin motordan çekeriz sen gel hatta sontaj makinesine gerek yok baksana adam hortumu getircek ordan aktarırız:mrgreen::mrgreen: bnde rakıları getiririm artık bi ziyafet çereiz orda :p:p
bu arda kimler gelıor kaç kişi gelcek saat söleyin park girişinde ona göre bekleyelim.Belki 5 bucukta gelcek olan olur ondan dıorum yaneee

Forumdan Uzaklaştırıldı
olm çipuranın yanında tekirdağ rakısı olcak yalımda çimlere oturup denize karşı ziyafet çekeriz mis gibi benzin kokusuyla bütünleşiriz..

sondaj konusuna gelince 3 lt lik deponun neresini sondaj yapcanız ulen depoyu deler geçer lastiğimide patlatısınız ayuu..

keremin motordan çekeceniz de motorun üstünde telli baba yada hacı baba tekkesi mi yazıyo..
bizi zengin züppelere benzettiniz galiba çuvalla para var sanıyonuz
(motorun arkasına hameş bağlayıp paraları onda taşımak lazım)

gelecek arkadaslar saat 17:00 da karaoğlan parkı stadın ordaki otobüs durağının arkasına gelsin yetişemeyen yalım parka gelsin..

yaw kardeşlerim rakı dediniz bozdunuz işi motorcu adamın ne işi var rakıyla araba sürenler hadi neyse 4 teker üzerinde sarhoşlar biz 2 tekerde hiç şansımız yok miss gibi kola dururken ne rakısı :pale:

yaw kardeşlerim rakı dediniz bozdunuz işi motorcu adamın ne işi var rakıyla araba sürenler hadi neyse 4 teker üzerinde sarhoşlar biz 2 tekerde hiç şansımız yok miss gibi kola dururken ne rakısı :pale:

Nasıl yani.. ? 4 teker / 2 teker trafiğe alkollü çıkılamaz.. Çok ayıp...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar