[Antalya - MT]

var varda gelecek zaman yok rahatsız etmeyeyim istedim...
bi ayar yapında uyabilirsem takılıcam

Antalya'daki motosikletler çok pahalı millet kendini çok akıllı sanıyor sanırım o yüzden Antalya'dan motosiklet almak töbeee...
Arada fiyatına göre yazan oluyor, ama çin malı 2007 modele 1200 tl istiyorlar saçmalık ayrıca ybr lerde bu şekilde el insaf 4000 tl ye
eski kasa ybr koyuyor altın kaplama sanki. En çok motosiklet bulunduran illerden birtanesi, az bulunsa anlarım.Yok fiyatlar normal diyenlere
gidin İstanbul'daki motosikletlere bakın anlarsınız.Neyse demekki alan alıyor milletde koyuyor. :farao:

Antalya'daki motosikletler çok pahalı millet kendini çok akıllı sanıyor sanırım o yüzden Antalya'dan motosiklet almak töbeee...
Arada fiyatına göre yazan oluyor, ama çin malı 2007 modele 1200 tl istiyorlar saçmalık ayrıca ybr lerde bu şekilde el insaf 4000 tl ye
eski kasa ybr koyuyor altın kaplama sanki. En çok motosiklet bulunduran illerden birtanesi, az bulunsa anlarım.Yok fiyatlar normal diyenlere
gidin İstanbul'daki motosikletlere bakın anlarsınız.Neyse demekki alan alıyor milletde koyuyor. :farao:

araba fiyatlarıda normalden fazla.yakın illerden bakmak gerek konya,denizli,ısparta,burdurdan falan

doğruluk payı var antalyada piyasası biraz pahalı da istanbuldan da alıncaya kadar antalya daha mantıklı değil mi :)

İstanbul'dan alcağımdan değil tabikide sadece karşılaştırmak açısından söyledim :) Konya,Burdur vs. gibi yerlerden almak daha mantıklı diye düşünüyorum.Ama yeri geliyo İstanbul'dan almak daha mantıklı oluyo :mrgreen:

İstanbul'dan alcağımdan değil tabikide sadece karşılaştırmak açısından söyledim :) Konya,Burdur vs. gibi yerlerden almak daha mantıklı diye düşünüyorum.Ama yeri geliyo İstanbul'dan almak daha mantıklı oluyo :mrgreen:
nasıl bir şey arıyorsun söylersen yardımcı olabilirim :) motor ne renk model ne fiyat aralığı ne mesela ?:D

Arkadaşlar mrb Hafta sonu Manvgat alanya arasında çadır kampı kurup dalış yapabileceğim bir yer arıyorum sizin tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı ?

Herkezin ramazanı mübarek olsun ( geç kaldık ama olsun :) ) Eğer katılım olursa beraber bi iftar yapalım ne dersiniz ? Katılabilecek olsanlar kimler ?

aynen öyle malesef arkadaşlar sizden yardım isticektim antalyadaki nebiogullarından hiç memlun degilim motorumu bakıma götürdügümde her seferinde 7-8 saat arası serviste bekliyorum geleni geceni alıyorlar yok o randevulu yok o dünden bekliyor subu diye nese beklemek sorun degil adam gibi bakım yapsalar beklicem ama oda yok sadece bi yag degiştirip her seferinde buji degiştirip gönderiyorlar başka hiç birşey yok hatta arka frene ne yaptılarsa bakımdan beri ses geliyor 3000 km oldu hayla ses gecmedi biraz yol yap gecer demişlerdi ilgilenmeleri bu kadar süper yani herneyse artık başka yamaha yetkkili servis arıyorum ve en yakın manavgat yamaha servisi var nasıl ? sizce hiç giden oldumu motosiklet ile ilgileniyorlar mı gereken bakımları ayarları yapıyorlar mı ? 6000 km bakımına manavgata gitmeyi düşünüyorum ne dersiniz tavsiye eder misiniz

Kardeş ben motorumu nebioğullarından aldım,teslimatta bir sıkıntı olmadı.Ama servisleri hakkında bir bilgim de yok.Nebioğulları nasıldır bu konularda hiç araştırmadım.İNşallah ben de gittigim de böyle sıkıntılar yaşamam..

ustam aklın varsa nebiogullarına gitme derim motoruna yazık edersin bi dünya para alıyorlar ama yaptıkları hiç birşey yok yag degiştirip 0 bujini degiştirdik diye fiyat yazıyorlar ama degiştirmiyorlar başka bişey yapmıyorlar bana kalırsa kesinlikle gitme motorumda garantiden dolayı bi kaç sıkıntı olmasa ben servise bile ugramayıp kendim yapıcam bakımları ama malesef gitmem gerekiyor onun için manavgatı düşünüyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar