[Antalya - MT]

bugun kemerden gelirken 2. tünelin çıkışından sora iki ybr yarışıyordu arkada birde scotter.el salladım kimdi onlar,bizden birimiydi.nerde millet

off ne biliyim.Dark07 bizden birimi ? deyince MT den anladım :mrgreen:
Toplantılara,gezilere geliyim diyorum ama hep mesaideyiz maalesef.mesai sezonumuz başladı :salut:

:queen: :queen: Akşam toplaştık biz yine, girmediğin ortam hakkında yorum yapman enteresan :queen:

pazar günleri de beraberiz :bounce: Siteye girmiyorlar ama kalabalığız :cat:

Üzülme üzülme,yarın pikniğe gidiyoruz sende gelsene :) :bounce:

Başlarım öyle patrona ya,çık gel işte :p :p

bende uzun zamandır forma girip zaman geçirip çıkıyordum.ama üye olmam bir ay kadar oldu.
ama antalya [M-T] gelen az(foruma) şuvar buyuk makına kullanan çok.
iyi kalın

amma rüzgar var bugun ha.motora falan binilmez hatta arabayada binilmez :pale:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kardeşim servisle yaşadığın sorun bildikşey sonuçta nebioğlu sen eski sanayiie git exen motorvar erkan yardım cı olur

reklamın iyisi kötüsü yoktur ben gelin diye adam toplamıyorum sadece etkinlikle hakkında bilgi edinmenizi isterim diye düşündüm bizim böylebir amacımız yok zaten herkes istediği mutlu olduğu yerdedir .motor sevdanız hiç bitmemesi dileğimle . tororosso

Son düzenleme:
maalesef bu hafta olmaz.Ailecek Saklıkente gidiyoruz.:queen:

geçen sene Antalya MT Kemere gezi yapmıştık.Orada scooter kullanan bir bayan vardı.O sizmisiniz?

Aaaaaaa sen var mıydın o gün :) Ayıpsın ya Antalya MT nin prensesiyim ben olmaz mıyım tabi benimdir :) :)

Tabi vardım. :queen: Antalya ya dönüşte tam hatırlamıyorum ama Belek'in girişinde mıcırda kayıp kaza yapan bendim:mrgreen:

Super Moderator
Havalar nasıl Antalya'da ? :cherry:
Ne tür giyecekler getirelim gelirken ?:wiinkk:

Cuma-Pazartesi arası (katılabileceğim de kesin değil ama) var mı [Antalya-MT] organizasyonu ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar