Antalya (MT) Uçansu Gezisi

burada yolda küçük bir gölet gördük...yağmur suyunun dolması ile oluşmuş galiba ben google amcadan bakarken yol üstünde
gölet vs yoktu ama muallakta kaldık eski bir kum ocağına su dolmuşta olabilir...

cekok ve theazrail07

yolda çektim zaten kucağımda mangalla gidiyorum anca bu kadar oldu

cekok(mehmet) fatih(fat280) murat mehmet(theazrail07)

güzel oldu hakan abi eline sağlık artık diğer arkadaşların fotoğraflarını bekliyoruz :)

güsel tesekkurler
ama ben resım ekleyemiyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:06 ----------

sağol kardeşim :) suyun altı bulanıktı galiba yani çünkü tertemiz su :)

bence bulanık olmasının sebebi ben olabilirimde :D sudan geçtim ya bi ihtimal :D

Ahh ahhh kaçırdım güzelim geziyi. İçim gitti :) . Fotoğraflar harika en kısa zamanda yeni bir gezi istiyorum :)

eline sağlık mehmet kardeş resimler için teşekkürler bende bir boşlukta geri kalanları atarım uyuşuğum birazda şimdi uğraşmak istemiyorum :D

sağolsun konu açılışını yapan mehmet kardeşimiz direkman foto olayına girmiş...
nasıl gidilir neler yaptık vs vs bir tanıtımla başlamak lazımdı...olmadı...bari ben bahsedeyim dedim...
resim yüklemede sorun yaşadığım için onu kopyala bunu yapıştır derken açılış yazısı çöpe gitti...
ikidebir eror eror asabım bozuldu...
bu seferlik böyle oldu sevgili mt kardeşlerim...
--------------------------------------------------------------------
çok güzel yerdi yollarda tam enduroluk yerler vardı...ben zorlandım ama keyifliydi...
inş daha geniş katılımlı artık yeni bir yere...

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:18 ----------

Zaten antalya bölgesinde fatih olmazsa olmaz geziler :)
bir daki sefere tekirovaya gelecez ona göre.....

Fatih abeee yinemi sen :)) yaz geldi ya durmaz bu yerinde artık :D güzel gezi olmus elinize saglık . dewamını bekleriz

Hani Benim Ruslarım nerde:p Bari isimlerini Öğrenseydik mehmedim :salut:
G
ü
z
e
L Geziydi ammaa:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar