ANTALYA [MT] tanışma toplantısı

ANTALYA MT BULUŞMA TOPLANTISI
Tarih: 29 Mart Cumartesi Saat: 18:00
Buluşma yeri: MarkAntalya önü​

Açıklama : Arkadaşlar geçen sene 2 etkinliğimiz olmuştu. Bu yaz daha farklı programlar yapacağız beraber. Bu seneki tanışma toplantımızı yapacağız 2 hafta sonra. Bu yaz neler yapacağız nerelere gideceğiz bunları konuşuruz,hem birşeyler içeriz hem de tanışmış oluruz. Ben Mehmet, gelmeyi düşünen arkadaşlar iletişim için cep telefonlarını bana ulaştırırlarsa sevinirim. Etkinlik bölümünde konuyu açıcam. Katılımlarını bekliyorum saygılar…

şimdiden hayırlı olsun...çok büyük bi terslik olmaza oradayım...

Katılacaklar;
1- theazreal
2- nabukat
3- brds

katılacak arkadaşlar listeye ismini ekleyebilir....

mehmet cumartesi ben çalışıyorum ondan dıolayı gelemiyeceğim ancak haftaya gezi planı var eğer musait olursan sende gel yada ben gelince seni ararım görüşürüz inş.

Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
Pazar yapsan kesin gelirdimde cumartesi calisiyorum abi yine bi ihtimal gelmeye calisirim

seçimden dolayı cumartesi daha uygun olur dedim amaduruma göre pazara da alabiliriz herkese uyarsa ama kişi az şuan katılan bakalım

... katılımın artmasını bekliyoruz hadi beyler

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:59 ----------

Güncel liste ;
1- TheAzReaL07
2- Nabukat
3- brds
4- alisilin
5- mzhastası
6- akbird
7- wasp07

haydi arkadaşlar katılım artıyor daha da artsın :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:44 ----------

...............................

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:38 ----------

...................

.......................

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:39 ----------

Güncel liste ;
1- TheAzReaL07
2- Nabukat
3- brds
4- alisilin
5- mzhastası
6- akbird
7- wasp07
8- murat ersel

Güncel liste ;
1- TheAzReaL07
2- Nabukat
3- brds
4- alisilin
5- mzhastası
6- akbird
7- wasp07
8- murat ersel
9- just4techno

Katılacak arkadaşlara şimdiden teşekürler katılmak isteyen herkesi beklerim :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:32 ----------

Arkadaşlar hava şartları ve bazı arkadaşların işi çıkmasından dolayı toplantıyı erteliyoruz. Gelecek olan arkadaşlar varsa ben gidebilirim yine de gelecek olan arkadaşlar bana ulaşsın.

İzmir İl Temsilcisi
Pazar daha uygun ben gelmiyecegimde öneride bulunmak istedim :)

Seçim olsa dahi oy kullanıcak kişiler sabah biraz erken kalkıp 10 dakikada oy işini halledebilir.

Tanışma toplantı saatinide ögleden sonraya alırsan pazar günü daha çok katılım olur :cat: Millet uykuya hasret :)

Pazar daha uygun ben gelmiyecegimde öneride bulunmak istedim :)

Seçim olsa dahi oy kullanıcak kişiler sabah biraz erken kalkıp 10 dakikada oy işini halledebilir.

Tanışma toplantı saatinide ögleden sonraya alırsan pazar günü daha çok katılım olur :cat: Millet uykuya hasret :)
2 arkadaşın işi çıktı birisi yağmurdan dolayı gelemedi bazı arkadaşların da geleceği net değildi onun için ertelemek zorunda kaldım herkes sürekli siteye girmediği için iletişim kopukluğu oluyor bundan sonraki planlar için gelecek arkadaşların hepsinin numarasını alıcaz artık geçen sene böyle yapmıştık. Öneriniz için Teşekürler.

Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
::merkez::Heee yagmuru ben yedim gardasim :) serikte yagmur bi geldi pbye zor attim kendimi. Allahtan ekipmanlarin hepsi gorevini yaptida pek islanmadim(ayaklarim bataklik oldu) yine kismet degilmis ama yinede bir toplanti olursa gelirim yagmura ragmen,azreal yagmur icin tesekkur ederim :queen: :thumleft:

::merkez::Heee yagmuru ben yedim gardasim :) serikte yagmur bi geldi pbye zor attim kendimi. Allahtan ekipmanlarin hepsi gorevini yaptida pek islanmadim(ayaklarim bataklik oldu) yine kismet degilmis ama yinede bir toplanti olursa gelirim yagmura ragmen,azreal yagmur icin tesekkur ederim :queen: :thumleft:

Buluşmanın iptal olması kötü oldu da seni yağmura maruz bıraktık kusura bakma kardeşim :)

Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
Estagfurallah ne demek motosiklettede yagmurun tadini aldik :)

Merhaba ben kaçırmışım kaç kişi geldi acaba ortam nasıl bilgi verirmisiniz bende katılmak istiyorum antalya merkez veli

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:56 ----------

iyi bakalım kaçırmamışım ertelenmiş bende varımm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar