- Konu Yazar
Değerli arkadaşlar Allah kısmet ederse 9-16 Haziran arası hanımla birlikte bir akdeniz turu planladık..tanıdığımız bir firmadan araç kiralama işini de hallettik çok şükür..2 gece Adrasan-Kemer'de kaldıktan sonra inşallah Tarsus'a doğru hareket edeceğiz..geçen yıl da balayı için Adrasan'a gitmiştik çok güzeldi..oradan da yine Tarsus'a akrabalara geçmiştik...Antalya'da yaşayan arkadaşımın caydırmasıyla Tarsus'a Konya - Karaman üzerinden gitmiştim..Özellikle Gazipaşa - Anamur arasının berbat olduğunu, eğer karşıdan gelen araca yol vermezsem uçuruma kayma riskim olduğundan bahsetmişti..
Bu yıl ısrarla bu güzergahı kullanmayı istiyorum...netten baya bir araştırdım..hatta yandex'ten birebir yolun uydu görüntülerine baktım bazı bölgelerde duble yol tamamlanmış, bazı noktalarda halen devam ediyor..
Bu yolu yakın zamanda kullanan veya o taraflarda yaşayıp bilgisi olan arkadaşlar paylaşabilirlerse çok sevinirim..Şimdiden teşekkür ederim.
Saygılar.
Bu yıl ısrarla bu güzergahı kullanmayı istiyorum...netten baya bir araştırdım..hatta yandex'ten birebir yolun uydu görüntülerine baktım bazı bölgelerde duble yol tamamlanmış, bazı noktalarda halen devam ediyor..
Bu yolu yakın zamanda kullanan veya o taraflarda yaşayıp bilgisi olan arkadaşlar paylaşabilirlerse çok sevinirim..Şimdiden teşekkür ederim.
Saygılar.