Antalya Mangal Toplantısı 10,07,2005

Motosikleti
Su Motoru
Yok abi o Türk kasını avrupayi kas yapmak lazım :p tüm çabalarım bunun için :cherry:

tamam diğer gezide vejeteryan takılalım alalım 20 kilo satala mazemesi + kişi başı 2 ekmek diyet yapalım + 10 litre diet kola :p

Motosikleti
Su Motoru
:cherry: Aydın senin diyet anlayışının aynısı dedemlerin bahçedeki inektede var.Ama o dediğinin üçte birini yiyiyor :p

yaw boswerın dıet mıet ne ayak yasımız genc daha et yıyelım ısımıze bakalım oldu olacak motorlarada dıet benzın cıksa alacaksınız hee hem yiyoruz ama hakkını weriyoruz salatayı ekmek arasımı yicez okadar yedimiz seyden sonra boswerın :)

beyler yeme konusunda kendimizden kısmayalım yediğimiz kadarını yakalım gitsin.hüseyin abi istediği gibi yiyor ve gayette mutlu.abi ben hüseyin abinin herkesin sofradan kalkıp karınlarını ovaladığı zamamda koca ekmeğin arasına tavukları sıralayıp sonrada ısırmasını unutamıyorum.o ne ısırıştı öyle.ben tok olunca kendimi koyamadım yerine.üzerine karpuz bizi zorlardı ama hüseyin abiyi kesemeyeceğini biliyordum.abi helal olsun sana seni örnek alıcam yeme konusunda kendime.hüseyin abimize sevgilerle. :rendeer: :rendeer: :rendeer:

metal bu arada yeni tanıtım kartın da hayırlı olsun.biz beklerdik nisanı. :queen: :flower: :thumleft:

abiler ya msjlarınızın hepsi adamı kopartıyor :cherry: yakında baska forumdan biri bu mesajları alıp motosiklet.net'te yasanmıs gercek olaylar die alıp koyacak valla :)

Koysun tabii yaa sen yapcan belkı ılki :)
bilmemde ben bir malgal olayına daha girelim derim :)
nasıl osla aydın yaktı pişirdi :) [burda aydına biraz takılalım yaaa]

abi bana takılsanız takılsanız ateşi yakma konusunda takılırsınız :p bu arada ilerde şöyle bir başlıkta motosiklet.net üye grubu mangal yakalım derken ormanı kül etdiler :santa:
mangal zevkli iş walla Kaan bir dafa yaparız be seni mi kırıcaz

Süper Moderatör (BBRR)
eyt ülen topici msn tadına getirmişsiniz bakın size bir teklif fethiye antalyayla marmaris arsında siz ordan ben burdan buluşalım ortada yapalım pikniği :salut:

walla uyarda hocam marmariste de yapıcaz ama dimi piknik :wiinkk: sonra fethıyeyle falan kanmayalım fethıyedede yaparız marmaristede farketmez korkutelıde bıle yaparız :cherry:

Motosikleti
Su Motoru
Özgür ya motor kavgası çıkıyodu pederle aramızda, bende ona "ben yeni bir motor alıcam" dedim ve dün şimdi yazdığım motoru gördüm :cherry: çok güzel birşey gittim inceledim.Ayın birinde geliyor ve atlıyorum üstüne, Fazer yine gelecek :) ...

ya metal sen neye yada kime binsen sana yakışır abi.gerçi aydına da yakışır ama.bu arada yeni geziler ile ilgili tarih gün vs.gibi bir açıklama var mı genel anlamda yani.ufak tefek planlarımız olacak bu süper gezileri kaçırmamak gerek diye düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar