ANTALYA kışında güzelmiş(motorsuz gezi)

İş yerinin balosu için ANTALYA adam&eve otele gittik belekte çoooook güzel bir otel tavsiye ederim :D özellikle bekarlara tabi kış olunca ve bir sürü adam olunca eve'ler yoktu gelelim resimlere onlar konuşsun.
sdc11414zy9.jpg

sdc11415tx6.jpg

sdc11429op0.jpg

sdc11435uy1.jpg

sdc11459na9.jpg

sdc11464uf7.jpg

sdc11467qh8.jpg

sdc11471uc1.jpg

sdc11490nn5.jpg

sdc11506en6.jpg

sdc11508mt9.jpg

sdc11511uf5.jpg

sdc11514wf5.jpg

Kızlar midemi bulandırdı:D
Biri göbekli
Diğeri zeytinyağına bandırılmış gibi:mrgreen:

Kızlar midemi bulandırdı:D
Biri göbekli
Diğeri zeytinyağına bandırılmış gibi:mrgreen:

hepsinin vucudunda bebe kremi gib bir şey vardı parlıyorlrdı dikkatimi çeken ise yemekte sadece meyve yiyorlar :silent:

hızlıcesi2
paylaşım için teşekürler . başka foto yokmu

varda uygun değil gibi geldi bana :cat:
inşallah bu hafta motora binebilirimde bir foça yaparım :queen:

Moderatör
Antalya'da bir çok güzel otel var, yeterki paran olsun :) Ben bu gece paraya neden taktım bu kadar acaba? Yılbaşında bilete birşey çıkmadı ona içerledim sanırım.. Oysa ne hayallerim vardı :p
Hem motorsuz geziyorsunuz, hem buraya koyuyorsunuz, milletin kaba etleri donarken memleketimin dört bir yanında.. Nispet olarak algıladım ben şimdi bunu :p

Antalya'da bir çok güzel otel var, yeterki paran olsun :) Ben bu gece paraya neden taktım bu kadar acaba? Yılbaşında bilete birşey çıkmadı ona içerledim sanırım.. Oysa ne hayallerim vardı :p
Hem motorsuz geziyorsunuz, hem buraya koyuyorsunuz, milletin kaba etleri donarken memleketimin dört bir yanında.. Nispet olarak algıladım ben şimdi bunu :p

lucas abi :) gel misafirim olun yengeyle :) annem yemek yapsın bize :)
memlekette havalar buzken burda tatil yaparsınız :)

Moderatör
lucas abi :) gel misafirim olun yengeyle :) annem yemek yapsın bize :)
memlekette havalar buzken burda tatil yaparsınız :)

Teşekkürler Oğuz'um :) Tatile çıkabilirsek bu sene inşallah Antalya olacak gideceğimiz yer. Kalmaya değil de çayını içmeye gelirim muhakkak :)

5. ve 9. foto lara bakıyorumda antalya kışında güzelmiş harbiden:p:mrgreen:

aslında oda arkadaşımda zx636 var bir gaz verdim motorlamı gidelim falan yemedi oda gonulsuz olunca kaldı aslında küçük bir kıvılcımla bir zx636 la bir kle 500 canavar gibi yol yapardı ve o kadar boş zamanımızda vardı :salut: ama nasip değilmiş inşallah yaza geliriz :queen:

Oğuz kardeşimin memleketini değişik açılardan tekrar görmüş oldum.:) Paylaşım için teşekkürler fakat hakikaten fotolar az olmuş..

Adem and Eve in klasiği.... 3 günden sonra kendini kaybediyorsun yön bulma duygun kayboluyor aynalardan, ama yinede güzel otel senede 5-6 kere giderim iş icabı keyfinide çıkartırım ama :)yarın da sungate oteldeyim günü birlik, 25 inden 31 ine yine sungate teyim....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar