- Konu Yazar
Akşam üstü nargile içmek için kankamla plan yapmıştık beni evden alıcaktı telefon açtı arabayı abim götürdü gelemiyorum dedi motora binmeyede korktuğu için bizim arabada babamlarda bende gelemem akşam çıkalım dedim saat 7 de buluşmak için sözleştik o zamana kadar bende boş durmayayım dedim tam motora binme havası vardı atladım motora öle çıktım şehir içinde geziniyordum birden delirdim saat 7 ye kadar aklıma kemere gidip gelmek geldi dershaneden tanışdığım şu an kemerde yazlıkta kalan bi arkadaşım vardı aradım ender ben geliyorum dedim buyur gel dedi gazladım kemere vardım beraber biraz denize girdik bi şeyler içtik sonra antalyaya geri dönmek için ayrıldım dönüş yolunda süper manzaralar vardı bir sürü fotoğraf çektim güzellikler manzaralar karşınıza antalya kemer otoyolu...
Deli gibi yolun ortasına geçip akan trafiğin içinde çektiğim fotom.
Tünel girişine varmadan önceki tabela...
Tünelin girişi meşhur akyarlar tüneli...
Tünel inşaatı yapıldığı dönemlerde oluşan heyelanda hayatını kaybeden işçiler için yapılan anıt mezarlar...
Uzaktan sesini duyan ve yanına yaklaştığımda meraklı gözlerle bakmaktan milletin kendini alamadığı motorum
Dağ ve deniz manzarası birarada insanın içi açılıyor...
Ormanın içinden görünen mavilik bambaşka...
Buda aynadan otoyol manzarası...
Yol kenarında rastladığım değişik bir bitki...
t-box poşetindeki çarşafa benzeyen deniz
müthiş bir görüntü
Antalyanın meşhur sıçan adası ve önündeki gezi yatı...
Tepeden plaj manzarası havalardan dolayı eski doluluğunu yitirdi...
Antalyanın girişine vardım bide limanı turlamak için sağa saptım...
Limanın içerisinde girişin yasak olduğu petrol ofisine ait depolama istasyonu...
İstasyonun içerisine açık olan yerden girdim ve kocaman petrol depolarında bi tanesinin fotosunu çekerken beni karşımdaki kameradan görmüş olacak ki bi güvenlik görevlisi geldi napıyorsun kardeşim orda dedi hiç dedim fotoğraf çekiyorum yasak buraya girmek dedi apar topar dışarı çıkardı beni karakollukta olabilirdik vallak
Neyse çıktım limandan şehir içerisine doğru ilerlerken konyaaltında durdum bide kafamdaki kaskla kendi fotoğrafımı çekeyim dedim...
Konyaaltında sağa saparak varyanta indim ve oradan birde beach parkın kuş bakışı fotosu...
Eve motoru bırakmaya giderken birde antalya şehir içerisindeki yat limanına uğradım burada küçük gezi yatları ve balıkçı yatları demirliyor antalyanın ilk limanı...
evet kemeride gezdim eve geldim duş aldım ve kanka gelebildi sonunda atladık ve sondan 2. resimdeki beach park beyzade kafeye gittik açık havada denize karşı su haznesine süt katılmış naneli nargile ve çay keyfi yaptık nargileleri çekerkende tavla attık yenildim ama olsun hesabına değildi yine yıktım kankaya
umarım resimler hoşunuza gitmiştir...
Deli gibi yolun ortasına geçip akan trafiğin içinde çektiğim fotom.
Tünel girişine varmadan önceki tabela...
Tünelin girişi meşhur akyarlar tüneli...
Tünel inşaatı yapıldığı dönemlerde oluşan heyelanda hayatını kaybeden işçiler için yapılan anıt mezarlar...
Uzaktan sesini duyan ve yanına yaklaştığımda meraklı gözlerle bakmaktan milletin kendini alamadığı motorum
Dağ ve deniz manzarası birarada insanın içi açılıyor...
Ormanın içinden görünen mavilik bambaşka...
Buda aynadan otoyol manzarası...
Yol kenarında rastladığım değişik bir bitki...
t-box poşetindeki çarşafa benzeyen deniz
Antalyanın meşhur sıçan adası ve önündeki gezi yatı...
Tepeden plaj manzarası havalardan dolayı eski doluluğunu yitirdi...
Antalyanın girişine vardım bide limanı turlamak için sağa saptım...
Limanın içerisinde girişin yasak olduğu petrol ofisine ait depolama istasyonu...
İstasyonun içerisine açık olan yerden girdim ve kocaman petrol depolarında bi tanesinin fotosunu çekerken beni karşımdaki kameradan görmüş olacak ki bi güvenlik görevlisi geldi napıyorsun kardeşim orda dedi hiç dedim fotoğraf çekiyorum yasak buraya girmek dedi apar topar dışarı çıkardı beni karakollukta olabilirdik vallak
Neyse çıktım limandan şehir içerisine doğru ilerlerken konyaaltında durdum bide kafamdaki kaskla kendi fotoğrafımı çekeyim dedim...
Konyaaltında sağa saparak varyanta indim ve oradan birde beach parkın kuş bakışı fotosu...
Eve motoru bırakmaya giderken birde antalya şehir içerisindeki yat limanına uğradım burada küçük gezi yatları ve balıkçı yatları demirliyor antalyanın ilk limanı...
evet kemeride gezdim eve geldim duş aldım ve kanka gelebildi sonunda atladık ve sondan 2. resimdeki beach park beyzade kafeye gittik açık havada denize karşı su haznesine süt katılmış naneli nargile ve çay keyfi yaptık nargileleri çekerkende tavla attık yenildim ama olsun hesabına değildi yine yıktım kankaya