Antalya-Kemer gezisi 2,5 saat kısa tur (fotoğraflı)

Akşam üstü nargile içmek için kankamla plan yapmıştık beni evden alıcaktı telefon açtı arabayı abim götürdü gelemiyorum dedi motora binmeyede korktuğu için bizim arabada babamlarda bende gelemem akşam çıkalım dedim saat 7 de buluşmak için sözleştik o zamana kadar bende boş durmayayım dedim tam motora binme havası vardı atladım motora öle çıktım şehir içinde geziniyordum birden delirdim saat 7 ye kadar aklıma kemere gidip gelmek geldi dershaneden tanışdığım şu an kemerde yazlıkta kalan bi arkadaşım vardı aradım ender ben geliyorum dedim buyur gel dedi gazladım kemere vardım beraber biraz denize girdik bi şeyler içtik sonra antalyaya geri dönmek için ayrıldım dönüş yolunda süper manzaralar vardı bir sürü fotoğraf çektim güzellikler manzaralar karşınıza antalya kemer otoyolu...

Deli gibi yolun ortasına geçip akan trafiğin içinde çektiğim fotom.
fotoraf0016wn2.jpg

Tünel girişine varmadan önceki tabela...
fotoraf0019oc2.jpg

Tünelin girişi meşhur akyarlar tüneli...
fotoraf0038ng3.jpg

Tünel inşaatı yapıldığı dönemlerde oluşan heyelanda hayatını kaybeden işçiler için yapılan anıt mezarlar...
fotoraf0035au6.jpg

Uzaktan sesini duyan ve yanına yaklaştığımda meraklı gözlerle bakmaktan milletin kendini alamadığı motorum :p
fotoraf0034jc5.jpg

Dağ ve deniz manzarası birarada insanın içi açılıyor...
fotoraf0022gq7.jpg

Ormanın içinden görünen mavilik bambaşka...
fotoraf0026ei0.jpg

Buda aynadan otoyol manzarası...
fotoraf0050ot2.jpg

Yol kenarında rastladığım değişik bir bitki...
fotoraf0056ci7.jpg

t-box poşetindeki çarşafa benzeyen deniz :p müthiş bir görüntü
fotoraf0036zk2.jpg

Antalyanın meşhur sıçan adası ve önündeki gezi yatı...
fotoraf0048td4.jpg

Tepeden plaj manzarası havalardan dolayı eski doluluğunu yitirdi...
fotoraf0054lp3.jpg

Antalyanın girişine vardım bide limanı turlamak için sağa saptım...
fotoraf0057ps9.jpg

Limanın içerisinde girişin yasak olduğu petrol ofisine ait depolama istasyonu...
fotoraf0058et3.jpg

İstasyonun içerisine açık olan yerden girdim ve kocaman petrol depolarında bi tanesinin fotosunu çekerken beni karşımdaki kameradan görmüş olacak ki bi güvenlik görevlisi geldi napıyorsun kardeşim orda dedi hiç dedim fotoğraf çekiyorum yasak buraya girmek dedi apar topar dışarı çıkardı beni karakollukta olabilirdik vallak :p
fotoraf0068dp8.jpg

Neyse çıktım limandan şehir içerisine doğru ilerlerken konyaaltında durdum bide kafamdaki kaskla kendi fotoğrafımı çekeyim dedim...
fotoraf0073fm4.jpg

Konyaaltında sağa saparak varyanta indim ve oradan birde beach parkın kuş bakışı fotosu...
fotoraf0087kz0.jpg

Eve motoru bırakmaya giderken birde antalya şehir içerisindeki yat limanına uğradım burada küçük gezi yatları ve balıkçı yatları demirliyor antalyanın ilk limanı...
fotoraf0089av4.jpg

evet kemeride gezdim eve geldim duş aldım ve kanka gelebildi sonunda atladık ve sondan 2. resimdeki beach park beyzade kafeye gittik açık havada denize karşı su haznesine süt katılmış naneli nargile ve çay keyfi yaptık nargileleri çekerkende tavla attık yenildim ama olsun hesabına değildi yine yıktım kankaya:p umarım resimler hoşunuza gitmiştir...

az önce beldibinden geldim.... yollar kalabalıktı ancak dediğin gibi plajlar artık yavaş yavaş boşalmaya başlamış...

kısa süre içi güzel bir rota seçmişsin... kazasız belasız sürüşler....

tasvire bak çay demle :)

eradnan; t-box poşetindeki çarşafa benzeyen deniz :P müthiş bir görüntü [IMG' Alıntı:
http://img64.imageshack.us/img64/3399/fotoraf0036zk2.jpg[/IMG]

QUOTE]

birader daha ilginç bir benzetme bulamadın mı? :p

Özlemiştim bu yolları sayende gözümüzün pası silinmiş oldu saolasın.Havalar bozmadan Kaş-Kalkan yap da oralarıda tekrar görelim :) eline koluna motoruna saglık

az önce beldibinden geldim.... yollar kalabalıktı ancak dediğin gibi plajlar artık yavaş yavaş boşalmaya başlamış...

kısa süre içi güzel bir rota seçmişsin... kazasız belasız sürüşler....

yapma bee, ben daha 20 günlük yaz tatilimi kullanamadım, antalya da yalan olduysa artık, ben nereye gidecem tatilde :pr:

kısa ama güzel gezi. kısa ya da uzun. önemli olan güzel olması zaten. paylaşım için teşekkürler :cat:

Fotolar güzelmiş teşekkürler :cat:
Her daim dikkali sürelim

resimler süper.:cat:
motorunda gıcır yani,bakıyorsun motoruna.::gozluk::
antalyada olmak var anasını satıyım.::bira01::

motoruma bakarım canım pazar günleri kendim yıkarım haftaiçi yıkamacıya bırakırım::firca::

valla antalyaya gelmeyi düşünen kardeşim buyur gel ruslar bu mevsimde daha çok oluyor alanya tarafında takılırsın onlarla sıkılmazsın :p

Ahhh... Ehliyetimi ve CIBIR'ımı bi alsam bende buraların fotograflarını çekerim ama yapacak bişey yok.. :pale:

Güzel gezi ve paylaşım olmuş.. Tebrikler..

Çok güzel resimler.Sabah sabah içim açıldı.Ellerine sağlık.

gezi fotoları çok hoşuma gidiyor.çok güzel olmuş.2-3 motorla dahada eglenceli oluyor

evet daha çok motorla daha eğlenceli bi yolculuk olurdu ama valla çevremde motora binen kimse yok kardeşim antalyadaki mt üyeleriyle tanışmak istiyorum artık ama biraz pasifler organizasyon konusunda....

güzel olmuş vakit harcamış bizlerle paylaşmışsın teşekkürler

süper mini bir gezi olmus tebrikler resimlerde harika motoruda unutmayalım dimi oda güzel :cat:

Dostum ellerine saglık özlemişim bu yaz kemerdeydim motorla gittim çok harika yollardı nasılda iç çektim resimlere bakarken tekrar ellerine motoruna saqlık daha daha başka gezi resimlerinlede bekleriz ...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
KARDEŞ ELLERİNE SAĞLIK GUZEL RESIMLER İİ GEZMISIN HANI MOTORUNDA GUZELMIS :) HAFTASONUDA SIRA BENDE KUŞADASINA GIDIYORUM 1 HAFTA VARMI ORDAN OLAN MOTORCU ARKIMIZ UGRARIM YANINA :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar