Antalya kask sorunu ?

Hep yalnız gezin zaten, hiç gel beraber gezelim demeyin.:salut:

İnanırmısın daha 1 gün gezmedim motorla. Hep işe gidip geliyorum. Mesela yarın sabah 06:45 gibi yola çıkıcam ve Side'ye gidicem.akşam da tekrar geri dönücem. İstersen gel benimle sabah :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:27 ----------

Ama.cumartesi işim erken biterse benim kızı da alıp tekirova'da kamp yapmak istiyorum 1 gün.

valla ekipman giydikten sonra durmicaksın, bakkal falan senin kararın, trafik ışığında ful ekipman falan beklemek eziyet

İnanırmısın daha 1 gün gezmedim motorla. Hep işe gidip geliyorum. Mesela yarın sabah 06:45 gibi yola çıkıcam ve Side'ye gidicem.akşam da tekrar geri dönücem. İstersen gel benimle sabah :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:27 ----------

Ama.cumartesi işim erken biterse benim kızı da alıp tekirova'da kamp yapmak istiyorum 1 gün.

Maden mi, Teketaş... da mı, gidersen yolun son durumu hakkında bilgi verir misin? En son gidişimde (araba ile), Kleopatra Koyun'dan ileri gidemedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar