Antalya Kamp duyurusu

Herkese Merhabalar
Abilerim/Ablalarım ve kardeşlerim.
Lafı fazla uzatmadan direk konuya gelelim. Antalya biliyorsunuzki bu sıralarda biraz yağmurlu ve yağmur duracağı zamanda kampa çıkmayı planlıyorum 1-2 günlüğüne. Ve tüm Antalya motorcuları olarak gitme fikri geldi aklıma. Daha önce Antalyada kulüp olarak kamp yapan çok oldu.
Açıksası ben grup, motor, yaş ayırt etmeden kamp yapmak isterim. O yüzden buraya yazıyorum ve tanıdığım herkese haber veriyorum.
Düşündüğüm plan şu.
- 2 , 3 gün boyunca yağmur olmayacak bi tarihte yapalım.
- Kamp yeri olarak Adrasan Korsan Koyu hem doğal güzellik hemde rahatlık bakımından çok iyi.
- Kamp öncesinde tanışma amaçlı ve araç gereç gelicek motorcu sayısını falanı filanı konuşmak için küçük bi toplantı

Kamp tarihi ve ne kadar kalıcağımızı gelmek isteyen arkadaşlarla beraber konuşuruz.

Sizde kamp yapmayı seven arkadaşlarınıza haber verin belki gelmek isteyen olur.

Kimler geliyor ve en uygun boş gününüz hagisi yazın lütfen.
Okudğunuz için teşekkürler

Geliriz hocam guzelde olur

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:33 ----------

Öncesinde bi buluşma ayarlayalim

Kamp değilde şöyle kalabalık bir moto grupla şehirler arası tur yapmak isterdim.

Harleycilere özeniyorum bu yüzden. Hep kalabalık takılıyorlar.

Grup diyoruz 8-10 motor anca toplanıyor

motorcycle-wave-riding-in-large-groups.jpg

2ugbawrn367259.jpg

Sanırım gelen giden yok, yinede gelmek yada ziyaret etmek isteyenler için
Salı günü öğlen yola çıkıyoruz. Korsan koyuna gidiyoruz. Akşam üzeri korsan koyunda hazırlıklara başlamış oluruz gelip kamp yapmak isteyen yada ziyaret etmek isteyen olursa Salı günü (02.02.2016) akşamı Korsan Koyu'ndayız.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:01 ----------

Geliriz hocam guzelde olur

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:33 ----------

Öncesinde bi buluşma ayarlayalim

Agam gelmek istersen eğer özelden yazar mısın bana. Yanlız benim motosikletim kaza yaptığım için otoparkta yatıyor bi süredir parça gelmediği için daha yaptıramadım o yüzden arabayla gidicez. İstersen bizimle arabanın içinde gel istersen kendi motosikletinle gel eğer düşünüyorsan gelmeyi tabi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar