çok kötü
ale: Allah hepimizi korusun
Koruma olduğu zaman 50 km ye kadar hızlardaki kazalarda hiçbir zarar görmezsiniz diye düşünen arkadaşlar vardı. Onlarada ibret olur umarım. HAngi koruma o tırın ağırlığına dayanabilir.
Çok gereksiz bi şekilde düşmüş ve en olmadık anda en olmadık yerde.
Hani tekere kalkıpta ne olucak canım kime ne zararı var diyenler vardı. Onlarada örnek olsun. Ne kadar ufak hatalar ne sonuçlar doğurabiliyor.
Ecelde ağlarını örmüş sanki ve o anı bekliyormuş gibi.
Kurtulmuş ise acil şifalar ölmüş ise Allah tan rahmet diliyorum.
Tecrübeyi hiçe sayanlar ben kendimi bildikten sonra 600cc ile başlarım diyenler onlarada örnek olmalı. Küçücük bir hamle ile sağa dönebilirmiş.
Kaç kere bu gibi durumlarda benzinciye , Otoparka , durağa , sapağa girdiğimin sayısını bile unuttum.
SAPILACAK BİR YER VARSA MUTLAKA ORAYA SAPABİLİCEK BİRİLERİ DE OLUCAKTIR. UNUTMAYIN!!!
en korktuğum kaza tipi kamyonun-tırın altında kalmak.
videodaki vatandaşın hayatta kaldığını sanmıyorum. ve görünüşe göre kendi hatası. zaman zaman benim ve bizim yaptığımız gibi kavşağa çok hızlı giriyor, tır sağa dönüncede panikleyip ön tekeri kilitliyor sanırım. sonrası ortada.
tır solda durmalımıydı durmamalımıydı bilmiyorum ama sinyalini vermiş, dikkatli olsaymış keşke.
ayrıca asıl büyük zararı veren durum ise tırı geri çekmesinden sonra oluyor, milletin tepkisinden adamın iyice ezildiği belli.
Ne diyim, kask, koruma vs nin etki etmediği durumlardan biri işte. Allah hepimizi böyle durumlardan korusun.