Antalya İçi Mağaza

kışlık eldiven alacağım güzel, çeşidi bol olan bir mağaza bilen var mı? mevlanada olanlara baktım kaliteli bir şey bulamadım ya da çok pahalıya az koruması olan eldivenleri satmaya çalıştılar.bu arada eldiven tavsiyelerinizi de bekliyorum max 400 tl olsun :)

Dokuyucu.com.tr nin mağazası var antalya merkezde. Çok kaliteli malları var mı bilmem ama çeşit çok.

Honda ataberk çevre yolunda hal kavşağını batıya doğru geçtikten 500 m sonra falan sağda yani yolun kuzeyinde. Ayrıca termessos bulvarında motomax da var.

Kızılarık'ta motorcu mağazaları peş peşe sıralı, git hepsine bak hepsinden fiyat al. Yürüyerek hepsini gezebilirsin. Supermoto'ya sakın uğrama

Kızılarık'ta motorcu mağazaları peş peşe sıralı, git hepsine bak hepsinden fiyat al. Yürüyerek hepsini gezebilirsin. Supermoto'ya sakın uğrama

Hocam süpermoto'yu neden tavsiye etmiyorsunuz? Ben geçen eldiven ve mont aldım gayet ilgililerdi. Olumsuz bir durum varsa ona göre gitmem bir daha.

Antalya çevre yolunda bulunan Honda bayii (Ataberk) de Emre var. Gerçek anlamda ciddi indirimlere gidiyor.internette fiyatı 1000tl olan alışverişimde 700 tl verip çıktım gibi örnek verebilirim.Oldukça büyük bir mağaza ve çeşidi bol.tavsiye ederim.
yararı olur mu bilmem ama daimi müşterinmiş hemşehrin hüseyin tüm ekipmanlarını ve motorunu burdan almış dersen extra yararı dokunabilir :) denemek gerek :p

Son düzenleme:
Hocam süpermoto'yu neden tavsiye etmiyorsunuz? Ben geçen eldiven ve mont aldım gayet ilgililerdi. Olumsuz bir durum varsa ona göre gitmem bir daha.

Sony kamera almaya gittim, aparatları 2 güne gelicek ve ondan para kazanmıycam geliş fiyatına vericem dedi. Kamerayı sattı bana arkadaş ve ben 2 hafta bekledim, aparatlar gelmediği gibi beni bekletiyodu sürekli 1 haftaya gelcek falan. Gittim başka yerden aldım ve 1 ay sonra gittiğimde aparatlar yine gelmemişti.

Bir eldiven aldım çok kaliteli dedi diye, pazarlık da yapmadım hiç güvendim arkadaşa. Eldiven 3 gün sonra yırtıldı, geri götürdüm böyle bişey imkansız demeye başladı. Sonra geri gönderdik ve benim hatam olmadığı anlaşıldı ve aynı eldivenden bi tane daha aldım. Sonra yine yırtıldı. Ayakkabı aldım 1 ayda önü açıldı vs vs

Sony kamera almaya gittim, aparatları 2 güne gelicek ve ondan para kazanmıycam geliş fiyatına vericem dedi. Kamerayı sattı bana arkadaş ve ben 2 hafta bekledim, aparatlar gelmediği gibi beni bekletiyodu sürekli 1 haftaya gelcek falan. Gittim başka yerden aldım ve 1 ay sonra gittiğimde aparatlar yine gelmemişti.

Bir eldiven aldım çok kaliteli dedi diye, pazarlık da yapmadım hiç güvendim arkadaşa. Eldiven 3 gün sonra yırtıldı, geri götürdüm böyle bişey imkansız demeye başladı. Sonra geri gönderdik ve benim hatam olmadığı anlaşıldı ve aynı eldivenden bi tane daha aldım. Sonra yine yırtıldı. Ayakkabı aldım 1 ayda önü açıldı vs vs

Bende 4riders Azur deri eldiven almaya gittim. Onun bedeni yoktu. Yerine bi eldiven önerdi 70 TL dedi. Ben güvenemedim ama baya övdüler. Sonra eldiven üst koruma yerinden yırtıldı.
Geri götürdüm adam hiç ikiletmeden aldı yenisini verdi. Yani eldiven konusunda biraz hayal kırıklığı yaşadım ama mağdur olmadım. Demek ki gelecek denen ürünlerden uzak durmak gerek. ☺

Bende 4riders Azur deri eldiven almaya gittim. Onun bedeni yoktu. Yerine bi eldiven önerdi 70 TL dedi. Ben güvenemedim ama baya övdüler. Sonra eldiven üst koruma yerinden yırtıldı.
Geri götürdüm adam hiç ikiletmeden aldı yenisini verdi. Yani eldiven konusunda biraz hayal kırıklığı yaşadım ama mağdur olmadım. Demek ki gelecek denen ürünlerden uzak durmak gerek. ☺

225 tl'lik eldivendi benimkisi, iki kere aynı şeyi yaşayınca mallarına güvenemedim gittim başka yerden başka eldiven aldım, hiç sorun yaşamadım şuana kadar

oğuz motor u duydum gittim ama bulamadım sanırım yeri değişmiş.motovento yu da antalya da olduğunu bilmiyordum yerlerini tarif eder misiniz*

motovento zeytin köye giden yolda, yörükoğlu kavşağını geçiyorsun zeytinköye doğru giderken yolun solunda kalıyor termesos bulvarı diye geçiyor oralar, oğuz motor da rauf denktaş caddesinde harley davidson karşısında

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar