Antalya drift muhteşem

Yaw bu motor ne marka ybr mi ne:)
[YT]3UWaYZYPw1k[/YT]

gereksiz cahilce....motor ile drift yapmayı ögrenmeden önce motora nasıl binilir ögrenseymiş daha iyi olurmuş ne kask ne koruma trafik bi yerden akıyor....burası türkiye demek istemiyorum artık.......

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
apaçi sitede hakaret sayılmıyo değil mi?

güzel iyi de orda bi tane araba geçirse belki kask takardı bi dahaki sefere:pr:

koskocaman bir saçmalık...

eee ne oldu şimdi madalya mı verdiler...:farao:

gercekten solenıcek bı laf yok...adamlar bu ısı yabancı ulkede buyuk makınalarla ve trafıge kapalı alanlarda yapıolar ama full koruma ıste fark burda...kendımıze ve kullandıgımız araca saygı gostermelı geregını yerıne getırıp ole bınmelıyız...kocaman bı eksı:pr:

kask kafalı arkadasımız güzel bir show yapmıs
gereksiz cahilce....motor ile drift yapmayı ögrenmeden önce motora nasıl binilir ögrenseymiş daha iyi olurmuş ne kask ne koruma trafik bi yerden akıyor....burası türkiye demek istemiyorum artık.......

Aaa orada kask takanlara uzaylı gibi bakıyorlar bilmiyor musunuz:mrgreen::mrgreen:Birileri çıkıp yine bu lafı söyleyebilir dikkat...Videodaki şahsın kafasında kask ve korumaları olsaydı videoyu daha hevesli izleyebilirdim ama kafamda sürekli kask kafalı gibi laflar dolaştığı için tadını alamadım:farao:Birilerinin başına birşey mi gelmesi gerek birşeylerin farkına varmak için:pr::pr:

Vallahi çok gzl vidyo aynısını kaskla yapında göelim bakalım marifet kasktamı sürendemi var bi bildiği takmamış diyorum ben

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar