Antalya da Honda Servisi

Merhaba arkadaşlar,
Antalya da bildiğiniz Ataberk dışında merkeze yakın Honda servisi var mı ?
Saygılar
Tekeriniz düz bassın

Hocam en yakın Manavgat'ta var.. Merkezde başka yok malesef.. Malesef diyorum çünkü Ataberk Honda bayii olarak sorumsuz..
Siz neden başka servis arıyosunuz ?

Benim bildigim kadariylada yok.
Servis konusunda biraz özensizler. Helede hamit usta ah ah :)

Hocam en yakın Manavgat'ta var.. Merkezde başka yok malesef.. Malesef diyorum çünkü Ataberk Honda bayii olarak sorumsuz..
Siz neden başka servis arıyosunuz ?

hiç memnun değilim ilgili değiller, sanki silah zoruyla servise götürüyorum.
ismini unuttuğum 1 usta var adam servise motoru götürdüm diye kavga edecek utanmasa

Hocam ben bu sebeplerden dolayı servis için Manavgat'a gidiyordum.. Git gel ortalama 150 km yol yapmak zorunda kalıyordum.. Antalya'da tek oldukları için burunları kalkık.. :farao:

Hocam ben bu sebeplerden dolayı servis için Manavgat'a gidiyordum.. Git gel ortalama 150 km yol yapmak zorunda kalıyordum.. Antalya'da tek oldukları için burunları kalkık.. :farao:

bende öyle yapacağım sanırım hocam yada eski sanayide tavsiye edilen birkaç usta var onlara da bakabilirim

Bakım için gideceksen eğer kendin yap hocam.. Yağ, filtre al kendin yap.. Ben kendim değişim yapmıştım.. Zor değil elin anahtar tutuyorsa sende yapabilirsin.. :cat:

Bakım için gideceksen eğer kendin yap hocam.. Yağ, filtre al kendin yap.. Ben kendim değişim yapmıştım.. Zor değil elin anahtar tutuyorsa sende yapabilirsin.. :cat:

onları hallediyorum hocam fakat sormam aklıma takılan, göstermek istediğim şeyler oluyor bazen

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Konuyu hortlatayım.
Bugün Ataberk'i şikayet ettim. Ben de alternetif bir özel servis arıyorum.

Eskiden Akçor plaza zamanında şeffaf ve güvenilir servisti Honda'yı Honda yapan. Yoksa şahsen Honda'nın son 20 yılda getirdiği commuter sınfı motorları sağlamlıkta, konforda, hızda, çekişte MR150Vulture'ın yanından bile geçemez.

Ama Honda cam bölmeyle ayrılmış servis bekleme salonu ile cezbediyordu. Motorumuzu izliyorduk. Ustayla bakım öncesi ve sonrası istişare ediyorduk. Motoru ücretsiz yıkamayı bile teklif ediyorlardı.

Ama şimdi:
1)Motoru teknikten anlamayan, söylediğin sorunu anlamayıp anladığı kadar yazan, bakım sonrası ustadan aldığı geri dönüşü de sana anladığı kadar ileten bayanlara teslim edip yukarı çıkıyoruz. Bitti mesajı gelmeden inmeyeceğiz!
2)Ustalarla muhatab değiliz. Motorumu hangi ustaya, kalfaya, çırağa bıraktım bilmiyorum.
3)İş bittiğinde yani mesaj geldiğinde aşağıya inip evrakları imzalayıp, yukarı çıkıp, para ödeyip, tekrar inip anahtarı öyle alabiliyoruz. İmza atmadan önce motoru düşürdüler mi, çizdiler mi kontrol edemiyoruz çünkü motor çoktan yola çıkarılmış.
4)İş bitimi daha sana mesaj atmadan motoru bıraktıkları yer motor istifli bir cep yol. Boş buldukları yere koyuyorlar. Çıktığınızda bir çekici ya da kamyoneti motorunuza silme geçerken görebilirsiniz. Hatta bazen bazı motorcular araç sürtmesin diye motorları eğerek araçlara yol veriyorlar.
5)Kadına pozitif ayrımcılığın suyunun çıktığı bir yer. İş yapan 3-5 tecrübeli harbi motorcu satış görevlisi beyfendi; ustalıklarından ve sayılarından haberim olmamakla birlikte 3-5 tamir görevlisi beyfendi ama motor ya da teknik konuda zerre bilgisi olmayan, iletişim yeteneği sıfır üstelik yetkili, danışma konumunda bulunan 35 yaş altı en az bir düzine bayan???

Ataberk'in sahibi kâr amacı gütmüyor sanırım. Gereksiz yere bu kadar bayana eminim konumları ve işletme diplamaları nedeniyle fazla da maaş veriyordur. Ancak özellikle serviste ustalarla aramızda iletişim kanalı hatta duvarı olan bayanlar nedeniyle garanti sonrası servise götüren pek yok.
Bayana diyorum ki "arka teker sehpada elle döndürülürken disk kasıyor gibi ses veriyor; 80-90km hızda ön tekerlekte balans titremesi oluyor"
Bayan iş açtığı yazıya "arka tekerlekte ses var, önde titreme var" yazıyor.
Şimdi bir usta ne analayacak?
İş bitti 925tlmi ödedim. Sadece rutin 1000km bakımı yapılanları yazıyor. Sordum anlattığım sorunlara ne oldu diye. Bayan bana boş boş bakarak "halletmişlerdir ya da sorun görmemişlerdir" dedi.
Neyse ki motorumu bir araç ezmeden bıraktıkları yoldan aldım. Ertesi günü Honda Türkiye aradı memnunmuyum diye. Tabi yine bir bayan;) Size yazdıklarımı anlattım. İstediğiniz zaman yani bir sorun çıkarsa gelebilirsiniz dediler ve puan istediler. 10/6 verdim ve emekçi ustaların hatrına dedim. İnanır mısınız anormallik göremedi anlattıklarımda. Çünkü o da bayan. Ne anlayacak sanayi-sürücü iletişiminden. İşletme diplomalı parti kızları yetkili oldu başımıza.
Ben de Honda Türkiye'ye öneri bölümünden detayları yazdım. Elbette orada bayan konusuna girmedim. Çünkü muhtemelen akşamdan kalma 35 yaş altı bekar bir bayan okuyacak. Sadece Honda'yı Honda yapanın eski Akçor plaza tarzı şeffaf servisçilik olduğunu anlattım.

Özetle Antalya'da özel bir Honda servisi önerisi istiyorum. Ataberk piyasayı boş buldu. Yeni motorlar full dijital. Bunları halledebilecek teknik alt yapısı olan bir özel servis lazım. Ayrıca yedek parça teminini de kendisi yapabilmeli. Filtre, varyatör gibi parçaları bulundurmalı.

Bonus: Ayrıca daha 4 aylık 800kmde iken anahtarsız çalışma mağduru olmuştum. Ücretsiz servis istemiştim. Yine bir bayan çekici 2500+kdv diyince Honda Türkiye'yi aradım ve yazılı, hukuki bir ihtar çekmiştim. Çekici 24 saat kadar sonra gelmişti ücrersiz. 2km elimde eve yürütmüştüm.

Özetle toplumun her sektöründe olduğu gibi kadına pozitif ayrımcılık liyakatsizliği var. Çok bilgisiz, tecrübesiz, şımarık ve ukalalar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir Ataberk Kepez rezaleti daha. 18 Aralık'ta sıfır aldığım SH125İ motor 10 Nisan'da anahtarsız çalıştırma arızasıyla beni yolda bırakmıştı. 28 Nisan'da 1000km bakımına girdim 925tl para ödedim. Bugün 1100kmde tekrar anahtarsız çalıştırma arızasıyla yolda kaldım. İnternetten öğrenerek manuel aküye ulaştım. Bir baktım ki akü kutup başları emanet. Fabrikanın satarken monte edilmesi için poşet içinde aküye bantladığı vidaları az önce eşimle monte ettik. Video çekip şikayetvar, Honda Türkiye ve Ataberk Kepez servis watsapp hattına attım. 1100km kutup başları boşta sallanan aküyle Allah'a emanet gezmişim.
Lütfen Antalya merkezde biri Honda yetkili servisi açsın. Şu Ataberk'ten kurtarın motorcuları ve Honda severleri.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bakım için gideceksen eğer kendin yap hocam.. Yağ, filtre al kendin yap.. Ben kendim değişim yapmıştım.. Zor değil elin anahtar tutuyorsa sende yapabilirsin.. 🐱
Servisin onları bile yaptığından şüpheliyim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar