ANTALYA 11.12.2005 Phaselis ve Tekirova Gezisi ANTALYA

Abi bence basina haber verelim eger oyle buyuk bir bulusma olacak ise. Motorculuk kardesiligini tum Turkiye gorsun. Motosiklet net gruplarinin kardesligi ornek olsun millete.. Siz bize izmirden Boyoz getirin bizde size Bazlama getiririz. Yoresel yemek degis tokus hesabi heeh

dikkat ediyorum ki sitenin en aktif iki tayfasi omuzomuza.zaten izmiri ezelden severiz.koko mu himm.köfte neden olmasin.ekip tam gelecek gibi görünüyor ki zaten gelecekler.gelmeyen bilya oluyor bunu unutmayalim.

ne yani bu durumda vatani gorevini yapmakta olan powerbyaydin kardesimizle crayzy kardeşler bilyamı oluyor kendileri :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bak şimdi kanım kaynadı depreşti tüm duygularım.........

daha uygun bir tarih belirleme şansınız varsa dostlarım beni kafadan yazabilirsiniz gelmek için tüm şartları zorlayacağım

cengiz dostum da beni yanlız bırakmayacaktır eminim değilmi kanka.. :queen:

yazın baba Egeknn +1 ( stella )

Lancelot35 +1 ( katja )

APV 41 +1 ( yenge umarım gelir :p )

sıkı bir çalışmayla diğer tayfa üyelerininde kanına girebilirim belki bakarsınız doluşuruz bir arabaya öyle geliriz maksat beraber olmak nasılsa

aythakan-metal ve diğer tüm değerli dostlar sizlerle tanışmayı çok isteriz bol bol foto çeker siteye yayınlarız ortam şenlensin alem :pr: kafayı yesin :p

haberleşelim....... :rendeer: :cat:

EgeKnn, Her zaman bekleriz. Gelin misafirimiz olun. Yatılı gelirseniz sizleri eşim ve ben seve seve misafir ederiz. :cat:

eyvallah dostum inşallah gelebiliriz bizde misafir olmaktan büyük keyif ve gurur duyarız saygı ve sevgiler sana ve ailene :rendeer:

fromalanya' Alıntı:
ne yani bu durumda vatani gorevini yapmakta olan powerbyaydin kardesimizle crayzy kardeşler bilyamı oluyor kendileri :)
o kadar da diil fromalanya.ama düsünsene usta birliklerinin topcu askerlige çiktigini.bide bizim topcularda olur ise ki olmaz rengarenk olurdu ortalik.di mi ama.

EgeKnn' Alıntı:
eyvallah dostum inşallah gelebiliriz bizde misafir olmaktan büyük keyif ve gurur duyarız saygı ve sevgiler sana ve ailene :rendeer:
dostum bizlerde burdayiz.siz gelirseniz gerisi zaten kolay. :king:

Motosikleti
Su Motoru
Özgür flood yapma len :p. Ben gelince göstericem sana elimi :) ...

Motosikleti
Su Motoru
Gezi 18.12.05 di değişti mi? Zaten ayın 18 i çok geç olacaktı iyi olmuş ...

Arkadaşlar toplanma noktamızın bulunduğu bölgede yol ve kazı çalışmalarının devam etmesi nedeniyle toplanma noktamızı başka bir yere almak zorundayız. Bu yer için henüz karar vermedik. İlerleyen günlerde bu yer tespit edilip buradan duyurulacaktır.

Forumdan Uzaklaştırıldı
izmir tayfasıa olarak belki biz de geliriz belli mi olur :flower:

Arkadaşlar toplanma noktası önceden belirttiğim sebebplerden dolayı Defterdarlık önü olarak değişmiştir. Defterdarlık, Devlet Hastanesi nin kuzey cephesinde bulunmaktadır.

Eller bahane motorlar sahne . Beyler marmaris te orta da bulusalim yaza olsun hava gusel ken bir hafta sonu kopalim izmir tayfasi ile cosalim marmaris te. Yilin bulusmasi diye gazelere gecsin. Gelmeyen boyoz olsun , lokma olsun , bazlama olsun (karnim acikti her halde) . Belki o zaman a kadar LPG li motorlar cikarda yol bize ucuza gelir:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar