ANNEM & BABAM vs. MOTOSİKLET ALMA FİKRİ

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sana allah kolaylık versin öle yaşamakta kolay değil

sana allah kolaylık versin öle yaşamakta kolay değil

Sağolun.. Ne için olursa olsun tüm uyuşmazlıklar konuşularak, doğru üslupla tartışarak, fikir alış-verişi ile çözülebilir.. Biz de böyle birşey olmadığı için ilginç fikirler bile sökemiyor..:salut::pr::pale:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Genç arkadaşlar,

Önünüzde süper günler var. Motosiklete binmek bir hayat tarzıdır, hayat felsefesidir. Hayata çok farklı bir bakıştır. Dünyada sadece ailemi bu keyfimden önde tutarım, başka hiçbirşey benim için daha önemli değildir.

Yaşınızdan dolayı aslında çok şanslısınız. Eğitim almak ve bunları uygulamak için bol bol vaktiniz var. Hem de çok çabuk kavrarsınız.

Eğitim alın, kendiniz geliştirin.

Unutmayın!!!
Yaşlı sürücüler vardır, cesur sürücüler vardır. Ama yaşlı ve cesur sürücü yoktur...

Motosiklet üzerinde yaşlanmanız dileğiyle...

wallahi zor durum şuan motor almayı düşünüyorum ama yaz gibi düşünüyorum bizimkiler ne tepki verecek düşünmüyorum değil :)

yaş 20 :)

Biz de yaşadık aynını. Ama ben gizli gizli almadım, gittim aldım oldu bitti. Hakkını helal etmedi annem, bi sürü şey, alıştı.. :) Alışıyolar, üzülme..

Mersin İl Temsilcisi
emin ol yalnız değilsin. beni sütünü helal etmemekle tehdit ediyor :)

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Zamanla aşılıyor aslında bu sorun. Ben de motosiklet alacağımı ilk söylediğimde olmaz falan demişlerdi, kesinlikle karşı çıkmışlardı. 2 gün sonra motosikletimle çıktım karşılarına. Bikaç gün konuşmadılar, surat astılar ama zamanla alıştılar. Bir şekilde motosiklet aldığını öğrenmeleri lazım. Ya düzgün bir dille anlat, ya da bi anda çık karşılarına benim gibi. :) Sonrasını da zamana bırak.

Değerli arkadaşlarım.. Motorsiklet alma fikri ve aldığım motorsiklet modeli hatta fuar bileti bile bu site sayesinde somutlaştı. Hayatımda çok yer edinen motorumu anne ve babama söyleyemiyorum..... 3 ay oldu annem ile konuyu açtığımda her defasında şiddetli kavgalar ediyoruz ve bana söylenecek son sözler tek celsede söyleniyor.. Babamdan hiç söz etmeme gerek yok. Konuyu sert ve yıkıcı şekilde keser beni de sinirden kudurtur:pr:
Ne yapmalı ne yapılmalı bilmiyorum.. Tüm fikirlere kapalılar ve trafikteki "serseri motorcuları" örnek gösterip kazalarla sözlerimi tıkıyorlar.. Bu fikir dolayısıyla önemli tehditlerde bulunarak beni huzursuz ediyorlar. Ben evime kaskım eldivenim ve dizliğimle giremiyorum. Bunları motorun bagaj kısmına tıkıştırıyorum.. Montumla ilgili uydurduğum yalan ise kar montu yalanı o da biyere kadar söker.. Çünkü yazın o mont kar montu olduğu için giyilmez..
Ben aileme motor aldığımı hiç söyleyemicem sanırım:salut:

valla kardeşim çok iyi anlıyorum bende seni.. allahtan bizimkilerle çok uzun süredir ayrı yaşıyoruz.. bu yüzden 3 sene kadar sonra öğrendiler motosikletim olduğunu, şehir dışına onları ziyarete gittiğimde apartamnın kömürlüğüne saklıyodum kaskımı montumu, öğrendiklerinde kıyamet koptumu diceksin hayır kopmadı... iş işten geçmişti çoktan üzerine söylenecek laf yoktu..

e şimdi yeniden motor almaya çalışıyorum engel oluyolar.. elbette alıcam ama gene problem olucak... ben dinlemedim en başta busaatten sonrada dinlemem zor... ama sen daha yeni başlıyosun bu işe.. onlarıda alıştırman gerekiyo.. biraz daha vakit geçsin.. çık karşıalrına bu motosikletim 3ay 5 aay önce aldım de... çünkü onların rızası olamadan hiç bi işten nasip alamıyoruz..

tamam motor bi tutkudur bi keyiftir ama ailenin fikirlerinede önem vermelisin.. onlar sen keyif alma geride kal istemiyolar sadece canına bişi olmasından korkuyolar haksızmıyım millet..

ve yeri geliyo hemen hemen hepizimiz trafikteki serseri motorculara döneşebiliyoruz... nitekim ben trafikte pek edepli biri sayılmam!!

Canını sıkma hepimizin başında aynı sorun var. Ben onyaşından beri motorların üzerindeyim ALLAHIMA şükür hiç bir yan yatma olayım olmadı ama her seferinde banada motor kazalarını annem örnek gösterir. Bende bundan iki hafta önce aileme motorumu deyiştireceğimi söyledim ve aldığım cevap şu oldu.
Annem : Hakkımı helal etmem
Babam : Evlatlıktan ret ederim
Eşim : Seni boşarım
Kızım : Al baba ben motoru seviyorum :)

Tabi bu ilk tepkileri idi ben her motordeyiştirdiğimde bu cevapları alıyorum :) ama zamanla alışıyorlar ve onlarda bana hak veriyor.
Bence sende motoru birden göster ne olacaksa olsun de. Bir hafta sonra onlarda alışır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar