Anneeeeee ben geldim :)

merhabalar...enteresting bir başlık olmuş...bişeyden kaçtığın belli...bende sanırdımki tek numune benim bu sitede..:p

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
bizden selam olsun bolu beyine
çıkıp şu dağlara yaslanmalıdır
at kişnemesinden kargı sesinden
dağlar omuz verip seslenmelidir
köroğlu

hoşgeldin arkadaşım :rendeer:

mete_han' Alıntı:
merhabalar...enteresting bir başlık olmuş...bişeyden kaçtığın belli...bende sanırdımki tek numune benim bu sitede..:p

sen halaaa teksin mete abi bunlar taklit taklit :queen:

ylmzzz' Alıntı:
hoşgeldin arkadaşım :rendeer:

sen halaaa teksin mete abi bunlar taklit taklit :queen:

taklit etmem edilirim :) edeni de sevmem. bende metegiller familyasından biriyim sadece :) bunu farkeden biri olmasına da sevindim doğrusu. o kadar belli ediyormuşum demekki. mete abiye ayrıca selam olsun o zaman :)

saygılar sevgiler bizden olsun hepinize tekrar tekrar. bu kadar misafir perverlik beklemiyodum açıkcası motor kardeşliği mi diyelim adına bilemiyorum. yarın (31 mart) fuardayım inş. görüşmek üzere.

yawaş kardeş. kaçmio burası. :mrgreen: insan korkunca annneee die baırır benim bildiim. neyse hoşgeldin.:cat:

kuvva' Alıntı:
yuvaya hoş geldin.
sevgi ve saygıyla kal.

yuvaya hoş buldum.

bu başlık acemi birliği için askeriyeye adım atmadan önce özgürken o kuduğun son yazıyı anımsattı. nizamiyenin girişine yazmışlardı. éYUVAYA HOŞGELDİNİZ" onu yazan da sen miydin yoksa :)

trafiğe takılıp kalamayan asi ruh emir altına girince de çok huzurlu olamıyor yaşayanlar bilir.

:rendeer: Dostum hoşgeldin aramıza
fuarda yaka kartını almayı unutma görüşürüz

fuarı gezdim çıkarken uğrıycaktım zamanın nasıl geçtiğini anlayamamışım fırsat olmadı uğramaya apartopar çıktım yaka kartı da kaldı neyse bi dahaki sefere inş.

fuar güzel di. a dan z ye herşey var ama çin mallarının çokluğu dikkatimi çekti. genel olarak memnuniyet verici mi çin malları ne dersiniz kullananlar olarak.

istanbul yakın gezmek isteyenler için bolu'da çok güzel yerler var. aklınızda bulunsun.

abant
gölcük
aladağ
akkayalar (pamuk kalenin küçüğü)
yedi göller
yaylalar.......

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar