anlayışlı memurlarda var

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
belki iki hafta sonraki izmir fikrine katılırız diye yeni scooterı bi deniyim dedim tekirdağ/saray dan istanbul oradan geriye kıyıköye ve tekrar saraya 320 km yol yaptım bu arada istanbula yaklaştıgımda arka yoldan geliyorum ıstırancadan yassı örenden sonra bi kaza olmuştu kazaya bi anlam verememiştim düz yolda adam nasılda o fabrikanın duvarına doğru uçmuş anlamadım ayıp olmasın diye foto cekmedim ama az ileride bozuk olan yolu sizlerle paylaşmak için görüntülerken bi de ne görelim kaza yerine giden trafik jandarma ekipleri tam resmi çekerken geldi durup evrak kontürolü yaptılar bu arada yaklaşım ve uslup çok iyiydi evraklarımın tamam olduğunu söyledikten sonra neden resim çektiğimi sordu özelliklede yolun halini bu kadar bozuk yolu internetteki motosikletçi arkadaşlarla paylaşıyım istedim dedim

not: sanki yola metor düşmüş

neyse ehliyet oladığı halde beni bu seferlik saldı en yakın sınavda ehliyet almam için uyardıktan sonra saldılar kendilerine teşekkür ediyorum

resmide ekliyecem ama nasıl

Trafik polisi değilde trafik jandarma daha anlayışlı oluyor galiba bide bildiğim kadarıyla askeriye ye bağlı oldukları için polislerden daha çok onların sözü geçiyor diye biliyorum

Geçenlerde bu tip bir mesaj yazan arkadaşımız vardı.

Hatta şimdi hatırladım sanırım Ankara'nın göbeğinde oldu bu olay...
Trafik polisi de ona iyi davrandı , tolerans gösterdi diye herkes eleştirmişti.

Şimdi seni de eleştiren mutlaka çıkacaktır meraklanma...

Bu arada mesajına cevap vermeden geçmeyeyim :

Tabiki devletin anlayışlı memurları var.
İnsan gibi muamele yaparlarsa , insan gibi saygı duyulacaklarını bilen görevlilerimiz her zaman var!

Görevli : Eh_liyet ruhsat göster...
Sürücü : All...:pr:

Görevli : Beyefendi iyi günler , belgelerinizi görebilir miyim!
Sürücü :Tabiki buyrun.

THE_LANCET' Alıntı:
Trafik polisi değilde trafik jandarma daha anlayışlı oluyor galiba bide bildiğim kadarıyla askeriye ye bağlı oldukları için polislerden daha çok onların sözü geçiyor diye biliyorum

Yetki bölgeleri içinde Trafik jandarma kurallara son derece bağlı ve kesin uygulayıcı olabiliyor , arabamda ilk yardım çantaö yok diye ceza yemiştim :)

THE_LANCET' Alıntı:
Trafik polisi değilde trafik jandarma daha anlayışlı oluyor galiba
Arkadaşlar Olay bunun tam tersi eğer ehliyetiniz yoqsa jandarmanın baktığı bölgelerde eğer trafikçilerin ışığını görürseniz yaklaşmamanızı öneririm askerlerin rüşvet almak gibi bir şansı olmadığı için onlar asla kolay kolay affetmezki ztn bu arkadaşımızda çevirmeye girmemiş sadece askerler neden fotoğraf çektiğini merak ettiği için gelmişler ve bu soruyuda sormuşlar ztn o anda motorunuda alsa koyacak yeri olmaz
çevirmelerde asker olsun polis olsun hep bi kenara kamyon çekerler motorları kamyona yüklerler yoqsa motoru sizden alıp kendilerine yük yapmayı düşünmezler...:cat:

oof ulen of, neden bana çatmadı ki bu anlayış abidesi Memurlar :pr:

arkadaşlar resmi ekliyecem ama nasıl yardımcı olursanız ekliyim yolun durumunu görmeniz lazımdı

1010033ba9.jpg

Son düzenleme:
Dostum ANKARA da bile hala böyle yollar var. ALLAH hepimizi kazalardan korusun.

exile' Alıntı:
dostum bende o taraflarda oturuyorum çatalcada hangi yol bu?

çilingir köyden çıktıktan sonra sazlı bosna barajını geçtikten sonra başlıyo bu bozuk yol yassı örene kadar böle devam ediyor burası tam ikisinin arası bi yerde ama yol hep böyle

zaten memlekttekilerin en cok yaptığı ve kötü yaptığı iki şey var birincisi politika ikincisi yol

GÖKTAX' Alıntı:
Dostum ANKARA da bile hala böyle yollar var. ALLAH hepimizi kazalardan korusun.

amin ama bu yollarda bilmeyen biri hızlı girse kaza bile yapmasa motora yazık
küllü zarar sadece umarım yol yapmayı öğreniriz

Son düzenleme:
geçmiş olsun ...şu şehirlerimizde artık kaldırım taslarını her sene 2 şer defa duzeltceklerine şu yolları düzeltsinler kardeşim bıktık ....ama duyan yok ...pardon duyan ve goren var aldıran yok...:farao: :bounce:

yollarda yapılıyo ama yapmasını bilmiyorlar yada kırkyılınbaşı bir güzel yol yapsalar bir ay içinde ya iski ya elektrik yada doğalgaz v.s. gibi nedenlerle tekrar kazılıyo herkes rant peşinde anlamadım gitti

bende şöyle söyleyeyim örnek 100 memur varsa 40 memur iyi çıkar adam sadece parasal olarak işini yapıyo görevinden değil yani helede vergi dairesi aman Allah'ım neyse sizi bunaltmayım

muhasebec,s,n galiba sende

bu tür yollar Türkiye'nin özellikle istanbul taraflarının kanayan yarası ilk jantımızı bu çukurlar yüzünden değiştirdik aradan 1 hafta geçmeden baaamm! bu da yamuldu. bide sanki yer değiştiriyorlar. bi çukuru ezberliyosun ertesi günü yamanmış oh diyosun 100 m geçmeden güümmmm! kamyonun biri yolu göçertmiş. ya da belediye kazıp boru döşemiş.

ne istanbulun yolu biter ne de türkiyenin yolu biter geçen arabayla memleket gittim (karabük )boludan sonra bütün yollar mıcır yapa yapa bitiremediler bitmez kardeşim bu yollar bi tarafı yapıyolar bi tarafı kazıyorlar..istanbulda aynı .

Forumdan Uzaklaştırıldı
velespit-cbr' Alıntı:
o çukur değiıl abi kuyu kuyuu.....
aynen katılıyorum:queen: :queen: :queen: içine bırısı dusmese barı:queen: :queen: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar