Anlaşilabilir Ancak Tahammül Edilebilir Mi?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mayıs ayında 1500 lira zarar
dolar kuru yüzünden
:silent:
ilk defa kirayı aksattım adl telefon birikti:silent:
cebimizdeki paraya hangi vicdansız göz dikti:silent:

TRADER yazını okudum
Benim şahsi fikrim Türkiye ekonomisinin borsa ile hiç bir alakası yok.Çünkü tamimiyle yurtdışı yatırımcının elinde olduğuna inanıyorum.Ama hükümet borsa artığında ekonominin nekadar düzeldi diye söylemeside beni rahatsız ediyor.
Bence dövüzde ve faizlerdeki hareketlenme imfnin bize uyguladığı bazı yaptırımar sonucu bano ve iç borçlanmayla ilgili.Baksana sağlık giderlerinden 4,5 milyar dolar taaruf yapılmasını bile istiyebiliyorlar.

mostwanted_57' Alıntı:
dolar ne zaman düşecek :silent: :)

Dunya piyasalarında faız artırımları bıttıgı zaman...

fener1907' Alıntı:
TRADER yazını okudum
Benim şahsi fikrim Türkiye ekonomisinin borsa ile hiç bir alakası yok.Çünkü tamimiyle yurtdışı yatırımcının elinde olduğuna inanıyorum.Ama hükümet borsa artığında ekonominin nekadar düzeldi diye söylemeside beni rahatsız ediyor.
Bence dövüzde ve faizlerdeki hareketlenme imfnin bize uyguladığı bazı yaptırımar sonucu bano ve iç borçlanmayla ilgili.Baksana sağlık giderlerinden 4,5 milyar dolar taaruf yapılmasını bile istiyebiliyorlar.
Hocam ben de aynı dusuncedeyım . borsa maalesef hıcbır seyı ıfade etmıyor. zaten borsa borsa dendıgıne de bakmamak lazım. cunku gıderek yatırımcı katılımını kaybedıyor. yerlıler gıderek azaldı maalesef..

selamlar

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar