- Konu Yazar
Anlas reklamı demişsinde ikiside anlas zaten? Bu lastiğin performansı övüldüğü için aldım. Capra ile yağmurda sürdüm oda fren yapınca kayıyordu ama gaz ile kaymıyordu hiç. Ayrıca wp2 kullananlar kış lastiğini yazın neden kullanıyorsunuz anlamadım."50k tecrübem var acemi değilim" yazdıktan sonra "yeni yağan yağmurda kayıyor" yazarsanız bende mavi ekran çıkıyor ama?![]()
Yeni yağan yağmurda 25.000₺'lik lastik de kayar çünkü; 50k kullanmış binicinin bunu bilmesi lazım? Peşinen yazayım; eğer olur da "Yeni yağan yağmurda Capra kaymıyordu ama?" yazacak olursanız Anlas reklâmı yapıyorsunuz diye algılayacağım...
bir çift lastik size nasıl o kadar dayanıyor? Ben 15 bine kadar iki arka lastik değiştim ön aynıydı.
çok övülen bi lastikle böyle bir sorun yaşadığımı söyledim sadece.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
iki capra dan sonra WP2 yi denemek istedim. Şuan için çok memnun değilim ama biraz daha bekleyeceğim. İlk yağmurda kayar demenizde saçma zaten kaymasın diye bu lastikleri almıyormuyuz sonuçta?"50k tecrübem var acemi değilim" yazdıktan sonra "yeni yağan yağmurda kayıyor" yazarsanız bende mavi ekran çıkıyor ama?![]()
![]()
Yeni yağan yağmurda 25.000₺'lik lastik de kayar çünkü; 50k kullanmış binicinin bunu bilmesi lazım? Peşinen yazayım; eğer olur da "Yeni yağan yağmurda Capra kaymıyordu ama?" yazacak olursanız Anlas reklâmı yapıyorsunuz diye
Son düzenleme: