Anlas wintergrip 2 yol tutmuyor

"50k tecrübem var acemi değilim" yazdıktan sonra "yeni yağan yağmurda kayıyor" yazarsanız bende mavi ekran çıkıyor ama? 🤣 💦

Yeni yağan yağmurda 25.000₺'lik lastik de kayar çünkü; 50k kullanmış binicinin bunu bilmesi lazım? Peşinen yazayım; eğer olur da "Yeni yağan yağmurda Capra kaymıyordu ama?" yazacak olursanız Anlas reklâmı yapıyorsunuz diye algılayacağım...
Anlas reklamı demişsinde ikiside anlas zaten? Bu lastiğin performansı övüldüğü için aldım. Capra ile yağmurda sürdüm oda fren yapınca kayıyordu ama gaz ile kaymıyordu hiç. Ayrıca wp2 kullananlar kış lastiğini yazın neden kullanıyorsunuz anlamadım.
bir çift lastik size nasıl o kadar dayanıyor? Ben 15 bine kadar iki arka lastik değiştim ön aynıydı.
çok övülen bi lastikle böyle bir sorun yaşadığımı söyledim sadece.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ns6g8l4.jpeg
"50k tecrübem var acemi değilim" yazdıktan sonra "yeni yağan yağmurda kayıyor" yazarsanız bende mavi ekran çıkıyor ama? 🤣 💦

Yeni yağan yağmurda 25.000₺'lik lastik de kayar çünkü; 50k kullanmış binicinin bunu bilmesi lazım? Peşinen yazayım; eğer olur da "Yeni yağan yağmurda Capra kaymıyordu ama?" yazacak olursanız Anlas reklâmı yapıyorsunuz diye
iki capra dan sonra WP2 yi denemek istedim. Şuan için çok memnun değilim ama biraz daha bekleyeceğim. İlk yağmurda kayar demenizde saçma zaten kaymasın diye bu lastikleri almıyormuyuz sonuçta?

Son düzenleme:
Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Anlas reklamı demişsinde ikiside anlas zaten? Bu lastiğin performansı övüldüğü için aldım. Capra ile yağmurda sürdüm oda fren yapınca kayıyordu ama gaz ile kaymıyordu hiç. Ayrıca wp2 kullananlar kış lastiğini yazın neden kullanıyorsunuz anlamadım.
bir çift lastik size nasıl o kadar dayanıyor? Ben 15 bine kadar iki arka lastik değiştim ön aynıydı.
çok övülen bi lastikle böyle bir sorun yaşadığımı söyledim sadece.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

iki capra dan sonra WP2 yi denemek istedim. Şuan için çok memnun değilim ama biraz daha bekleyeceğim. İlk yağmurda kayar demenizde saçma zaten kaymasın diye bu lastikleri almıyormuyuz sonuçta?
Doğru ikisi de Anlas 🤣 💦 o sözümü geri aldım. Tozlu zemine az miktarda yağış olduğunda asfalt da ayna gibiyse tutuş sağlamanın imkânı yok maalesef. Buz kadar kaygan olur. Yolun az daha ıslanmasını beklemekte ve çok kibar kullanmakta fayda olur.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Yağan yağmurda, asfaltta senden önce geçen aracın lastik izini görüyorsan dikkatli olmalısın. En kaygan zaman budur, tamamen ıslanınca sıkıntının büyüğü gider.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yıllardır cygnusta anlas kullanırım ,lastiğin ömrünü en fazla 1.5 yıl olarak ayarlamışlar sanki..
ister 1000 , ister 50 bin km kullan 1 ila 1.5 yıl arasında tutmuyor ve hava kaçırmaya başlıyor...
İlginç olan sıcak asfaltta, yağmurda asla yolu tutmaz..
İlginç ama ucuz diye takıyoruz işte...

Kışta kar olmuyor mu hocam?
Caprada böyle bir şey yaşamadım diyorum 300 km de lastik alışıyor diyosunuz.
Kuru zemin performansına bişey demiyorum ama yağmurda yanladığımıda biliyorum.
Giderken herhangi bir balans sorunu yaşamadım.
Sizin yağmur dediğiniz nasıl bir yağmur bilmiyorum ama bizim burada sel olurcasına yağıyor bazen. Normalde alışkanlığım %80 ön fren %20 arka frendir ama şuan 50-50+ motor freni ile yavaşlıyorum. 50 bin km tecrübem var. Acemisi sayılmam yani motorsikletin.

Soru sormuşsunuz.
Cevap yazmak yerine direkt tecrübelerimi paylaştım.

Tecrübelerimi(zi) dinlemek tatmin etmediyse eğer,
Soru sormak yerine direk Capra kullanmaya devam edin.
Elbette şahsi kanaatimdir...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar