Ankete katılalım

valla fiatlar güzel cazip yazlık mont eldiven dizlik bu fiata göre güzel bence alınır

dizlik alsan daha iyi...kullanmadım ama pantolon bir süre sonra sıkabilir...

ve sakınlıkla file mont almayın . sıcagın caresi fermuarla cozuluyor ama soguk oldugu zaman buz kesiyorsunuz sadece guneslı havalarda kullanıyorum bende var file mont.
pantolon ise normal bi pantolon 150 ye alırsın montuda 150 alsan eldivende 20 25 bence tektek almak daha mantıklı ( kişisel goruş )

Ben olsam tek tek beğendiklerimi alırım. Ayrıca motosiklet pantolonu kullanmış biri olarak hiç tavsiye etmem. Kar pantolonu ve üzerine dizlik kullanmak daha pratik ve sıcak.

Yazlık için robokop modelleri düşünmelisin. Kışlık içinse daha uzun ve gerçekten sıcak tutacak bir mont al. Eldiven de tabiki yazlık ve kışlık olarak 2 çift alacağına göre en ucuzu değil de işini en cok görecek olanı tercih etmelisin.

tek tek almak daha mı mantıklı? araştırmalara devam o zaman.Kışın fazla kullanmıyorum zaten 4 mevsim
mi almalıyım montu yoksa yazlık mı?

400 TL olanı al derim. Dizlikler pantolon üstünde zaten dönüyor. :cat:

400 TL olanı al derim. Dizlikler pantolon üstünde zaten dönüyor. :cat:
Pantolon daha mantıklı yani...Birde bu mont pantolon içinde yazın durabilir miyim ki? Yani mecbur duracağımda çok mu sıcak oluyor?Motosikletimle ilk yazım olacakta.(tabi 1 ay sonra tekrar gaz açabileceğim) :)

---------- Post added at 19:02 ---------- Previous post was at 17:59 ----------

araştırıyorum hala...

peki sizce 4 mevsim mi yoksa?
Bana göre 4 mevsim diye birşey yok , ancak 3 mevsim :) 4 mevsim aldığım ixs mont Mayıs'ın bile en sıcaklarında baydı beni o 2. Secenekteki nic yazlık montu aldım 169 TL o zaman 4 mevsim montun yalan olduğunu anladım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar